Wishlist
Начало / Новини / Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София: мощен звук и безкрайна енергия!

Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София: мощен звук и безкрайна енергия!

Рекорден брой артисти, най-голямата сцена в историята на турнето и още много изненади

16 Септември 2024
Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София: мощен звук и безкрайна енергия!

Най-голямото и най-обичано лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 завладя столицата на България с над 4-часово шоу, рекорден брой артисти и танцьори, нови изненади и най-голямата сцена в историята на проекта. В изграждането ѝ участваше и международен екип от Сърбия и България. Хедлайнерът на събитието - Криско обяви от сцената, че пуска втора дата на „Старият Криско и приятели“ в Арена София. Към специалните гости V:RGO x Emil TRF, Миро и Руши се присъедини и Venci Venc’, който изпя „Змия“ с DARA. На площад „Александър I” видяхме още Torino & Pashata, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, Мила Роберт, DJ Mascota & McP, Remi Toin, Васето Крумов, Ник Николаев, Marianoff, Tish3v, Dimmar и над 40 танцьора.

Площад „Александър I” се изпълни с фенове още от 16:00 часа, когато започна фестивалната част и слънчевите лъчи озаряваха центъра на София. Много награди и забавления очакваха меломаните, а само някои от тях бяха Колелото на късмета, Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета. По време на събитието посетителите тестваха филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и спечелиха страхотни награди на място. А всеки, който реши да опита късмета си, имаше възможността да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen. В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите бяха три уникални EON кули, на които феновете зареждаха своите смартфони, и уловиха най-специалните моменти по време на концерта.

RiceUp пък засищаха меломаните с вкусни изненади от своето портфолио. Нашите приятели от Answear представиха кампанията си за есенно-зимния сезон с мото „Облечи живота си с нещо безценно“, а до VIP зоната бе изложена ослепителната червена рокля на Answear. Аутфитът на нашата водеща Мари-Никол също бе вдъхновен от кампанията на Answear.

Подгряващият DJ сет с най-актуалните летни клубни хитове от DJ Mascota и McP започна в 17:30 и постави началото на грандиозния финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024, а публиката не подозираше каква музикална магия я очаква до 22:00. На огромната сцена се качи и Ицака от „Къщата на инфлуенсърите“, за да разкрие ексклузивна информация за събитието на 1 декември в „Арена София“.

Минути след 18:30 Remi Toin заедно с 10 танцьора и Ник Николаев на барабани нагорещиха публиката с 5-минутно шоу и епично откриване на последния концерт от #CCTVHET24. Първият изпълнител на сцената беше екстравагантната Мила Роберт, която облечена в бяло изпълни най-популярните си хитове в микс – „Нови очи“, „Me4ka”, „Pokemon”, „Силна“ и „Все по-добре ще става“.

Рапърът Боро Първи с Dimmar на китара бяха вторите, които оставиха многохилядната публика без дъх с „Майко, Майко“, „Черни очила“, „Vivaldi”, „Камък и ножица“, „Задната седалка“, „Асансьора“ и безспорния хит „Да не питат“. Първият специален гост на #CCTVHET24 в столицата - Руши завладя сцената с микс от „Лъжи ме“, “Il Rimto Del Mio Coure”, „Ти беше“ и „Всичко се връща“. Финалното му изпълнение беше запазено за „Без багаж“.

Изпълнителката, която с бясна скорост се катери към върховете на българската музикална сцена – Dara Ekimova откри своя сет с песента „Ако целувам за последно“, която е тийзър към предстоящия ѝ дебютен албум – „Тази стая“. „Недей да ме будиш“, „Бягам“, „Стокхолм“ и „Славата“ допълниха хитовата ѝ селекция за турнето, а кулминацията беше един от най-големите поп хитове, който публиката пееше заедно с нея – „Дишам“.

Вторият специален гост на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София допълни с класа и безспорни хитове грандиозния финал – Миро. Заедно с неговите бек вокалистки и саксофонист „Любов като небе“ завладя сърцата на площад „Александър I”, а „Повече“ и „Губя контрол“ нагорещиха атмосферата в дъждовната вечер.

Най-гласовитото момиче на България – Михаела Маринова ни напомни за предстоящата есен с докосващото „Листата падат“. След него изпя „До Безкрай“ и “Stay”, а за първи път пред многохилядна публика чухме и най-новия ѝ проект „Да избягам“. Последните хитове в нейният сет бяха „Само ти“ и „Сериал“. 

Следващи на най-голямата сцена на #CCTVHET24 бяха Torino & Pashata, заедно с Tish3v на китара и Ник Николаев на барабани. С тежкарски бийтове и горещи латино ритми момчетата взривиха центъра на София. Специалната версия на “Gucci Forema” откри техния сет, а „Te amo” и „Cabriolet” допълниха хитовете. Изненада за феновете беше припомнянето на „Аз искам“ с участието на Tish3v, както и акапелната версия на „Само ако бях“, изпята от Marianoff. „Свързани души“, „Djanam, „Mi Amore” последваха селекцията, а за финал Torino & Pashata оставиха емблематичната им песен „Довиждане“. Двамата отправиха призив към младите да кажат „НЕ“ на наркотиците и хазартната зависимост като посланици на кампанията „Не сте сами“ от Агенция „Митници“ и НАП.

Третите специални гости на грандиозния финал бяха V:RGO и Emil TRF, който разтърсиха площада още от първите звуци на „Paralia”. Сетът им продължи със „Sulzi”, „Само за мен“ и „Аз и Ти“, а по време на „Двамата“ на сцената излезе талантливата Mishell. Момчетата тийзнаха публиката коя песен ги очаква в края на концерта и изпълниха самостоятелно „Откачалки“.

Любимката на цяла България, която е истински огън на сцената и го доказа – DARA излезе като предпоследен изпълнител на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в София. Към нея на сцената се появи и Васето Крумов на китара. Тя превзе сърцата на меломаните с разбиващи движения и мощни тракове, сред които „Darbie”, „Заминавам“, „Ела, Ела“ и „Родена Такава“. В средата на сета ѝ за пръв път пред толкова голяма публика звездата изпълни най-новия си проект „Крадец на мечти“, чиито видеоклип очакваме да излезе на 16/09. DARA беше подготвила и специална изненада за феновете с появата на Venci Venc’, с когото изпяха „Змия“.

Най-чаканият изпълнител и хедлайнер на най-голямото лятно музикално турне беше Криско. Още в самото начало той обяви, че „Старият Криско“ в Арена София е почти разпродаден затова пуска втора дата – на 02/03/25 г. за епичния концерт „Старият Криско и приятели“. Догодина в „Арена София“ очакваме на 20 от най-големите звезди в България като гости на събитието, с което Криско ще отбележи 18 години на сцена. На #CCTVHET24 той излезе с хита „Видимо доволни“, последван от „Bazooka”, „Дали това любов е“, „Тука, тука“, „Почивни Дни“, „Герои“ и „Да или не“. Последната песен, с която официално поставихме финала на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 беше и най-големият български хит в момента – „Откачалки“, за която на сцената при Криско се качиха Боро Първи, V:RGO и Emil TRF.

Ексклузивна информация турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. През 2024-та най-голямото лятно музикално турне премина през 6 градаПазарджик, Пловдив, Бургас, Варна, Севлиево и София.

The Voice – We Love Music! 

coca-cola cctvhet coca-cola the voice happy energy tour the voice София cctvhet24 coca-cola the voice happy energy tour 2024 Лятно турне Грандиозен финал
Сподели
Свързани новини