Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 разтърси Бургас с хитове и много настроение

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 разтърси Бургас с хитове и много настроение

Най-голямото лятно музикално турне превзема Българското Черноморие

19 Юли 2024
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 разтърси Бургас с хитове и много настроение

Горещите емоции от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 завладяха Бургас с много хитове и незабравими моменти. Феновете в морския град започнаха да се събират още преди началото на саундчека и активностите и препълниха площад „Тройката“ до последните минути на най-якото турне.

Фестивалната зона на събитието, срещите с Емил Конрад, EON Film Challenge-а на VIVACOM и предизвикателствата от Rice Up събраха меломаните още след 17 часа. Те имаха възможността да се забавляват, да си заредят мобилните телефони на специално изградените EON кули, да се включат в игри с много награди и да се научат как да събират разделно и да рециклират. Кампанията на Агенция „Митници“ и НАП „Не сте сами“ призова многохилядната публика от тийнейджъри да кажат „НЕ“ на наркотиците и да не се поддават на хазартна зависимост.

Малко след 18:30 часа DJ Mascota не устоя на нетърпеливите феновете и заедно с McP започнаха своя подгряващ сет с най-актуалните световни хитове. Секунди преди 20:00 часа начало на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в Бургас постави момчето с изумителни движения Remi Toin, който бе подготвил и специален микс за морските концерти. Мила Роберт бе първата изпълнителка, която изпълни най-популярните песни и направи импровизиран giveaway с неин мърч.

Мощните бийтове на Боро Първи вдигнаха площад „Тройката“ с изпълнение на някои от най-големите му хитове като „Майко, Майко“, „Да си знаят“ и разбира се TikTok тренда „Камък и ножица“. Dara Ekimova бе посрещната с бурни аплодисменти още от първите акорди на „Недей да ме будиш“. Нейният сет приключи с разбиващия проект „Дишам“, който публиката изпя заедно с нея.

Михаела Маринова за пореден път докосна сърцата на всички фенове още с излизането на сцената и „Листата падат“. Тя държа тълпата „До безкрай“ като в един „Сериал“. Латино генг кралете и посланици на кампанията от Агенция „Митници“ и НАП „Не сте сами Torino & Pashata нажежиха публиката до невиждани нива с хитове като „Gucci Forema”, „Te Amo” и „Свързани души“. Повече от 20 минути центърът на Бургас се движеше в ритъма на музиката.

Като една истинска „гръмотевица“ DARA превзе сцената на #CCTVHET24 с горещи тракове и неизчерпаема енергия. Меломаните пяха заедно с нея „Ела, Ела“, „Родена Такава“ и още хитове, а изпълнението на „Змия“ предизвика истински фурор в Бургас.

Най-очакваният изпълнител от най-голямото лятно музикално турне бе хедлайнерът Криско. Той триумфира на сцената след неспирно скандиране на името му и със сигурност остави жителите и гостите на морския град повече от „Видимо Доволни“. Най-новият му проект „Тука, Тука“ бе изпълнен за първи път от толкова голяма публика и пред толкова много хора. Феновете искаха да изпее хитове от началото на неговата кариера, но те са запазени за концерта в Арена София на 1 март догодина – „Старият Криско“.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 продължава във Варна – тази неделя, 21 юли. В морската столица ще станем свидетели на две изненади. Ако искате да научите първи за тях – последвайте Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria във Facebook, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. Там ще намерите ексклузивна информация за турнето и много кадри от най-обичаното лятно събитие в България.

The Voice – We Love Music!    

coca-cola cctvhet coca-cola the voice happy energy tour the voice Бургас cctvhet24 coca-cola the voice happy energy tour 2024 Лятно турне
Сподели
Свързани новини