Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 взриви Южния плаж във Варна

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 взриви Южния плаж във Варна

Незабравими емоции в Морската столица

22 Юли 2024
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 взриви Южния плаж във Варна

Най-обичаното лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 приключи своята морска обиколка с незабравим концерт във Варна. На Южния плаж се събраха десетки хиляди, които се потопиха в магията на музиката и най-големите български хитове. Специалните гости и топ звездите нажежиха обстановката до краен предел и направиха Морската столица парти дестинацията на България.

В късния следобед започнаха активностите, а феновете имаха възможността да се видят с Емил Конрад и Стан и Стефи. Очакваше ги освежаваща напитка, много забавни игри и възможност да оставят послание на #music скулптурата. VIVACOM бяха подготвили специални EON кули, на които всеки можеше да зареди мобилния си телефон, да се включи в интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди.

RiceUp предлагаха вкусотии, за да могат посетителите да се заредят с енергия, защото „музиката ги кара да са тук“. Преди началото на мега събитието имаше послания от кампанията „Не сте сами“ на Агенция „Митници“ и НАП, както и техните посланици Torino & Pashata, които призоваха младежите да кажат „НЕ!“ на наркотиците и хазартната зависимост.

Точно в 19:00 часа започна подгряващия сет от топ DJ-я на България Mascota и McP, които подготвиха публиката за едно незабравимо парти. Неговото начало поставиха Remi Toin и неговите колеги. Първата изпълнителка бе авторката на хитовете „Me4ka”, „Покемон“ и „Нови очи“ Мила Роберт.

Мила Роберт подаръци Варна

Роденият и израснал във Варна, „президент на Threads” Бобо Първи разтресе Южен плаж с топ парчета, а енергията, която получи от хилядите пред голямата сцена го накара да изпее за втори път един от най-силните си проекти. Dara Ekimova излезе на сцената с ослепителна визия и сет от най-големите хитове „Дишам“, „Sagapao”, “Стокхолм“, „Бягам“ и „Славата“. Към нея се присъедини и първият специален гост TINO, с когото нажежиха обстановката под звуците на „Недей да ме будиш“ и невероятни овации от публиката.

Вторите специални гости на #CCTVHET24 във Варна бяха трап изпълнителите V:RGO и EMIL TRF, които подгряха за предстоящия „7 години SKG” концерт. Още от първите акорди на „Paralia” публиката избухна и разтресе плажната ивица. Съвсем очаквано в края на сета им към V:RGO на сцената се появи неговата любима Mishell, за да изпълнят един от общите им проекти „Двамата“.

Латино генг кралете Torino & Pashata продължиха мощния вайб на Южен плаж още щом стана ясно, че те са следващите изпълнители в концерта. „Gucci Forema”, „Te Amo“ и „Cabriolet” бяха първите тракове от сета им. След това припомниха откъде е познат Иван Тишев и техния озвучител Marianoff, който направи акапелно изпълнение на „Само ако бях“. Като посланици на кампанията „Не сте сами“ от Агенция „Митници“ и НАП двамата призоваха тийновете да кажат „НЕ“ на наркотиците и хазартната зависимост, както и да рециклират своите отпадъци и да не замърсяват околната среда.

Родената също във Варна DARA излезе на голямата сцена заредена с неизчерпаема енергия като едно истинско “Darbie”. След това покани V:RGO, за да изпеят „Sosa Maje” и продължи с още от най-големите ѝ хитове. Преди да изпълни „Thunder” тя заяви, че това „молитва за дъжд“ и в същия момент капки кратък летен дъжд преваляха по време на песента.

Човекът, който знае „Как се прави“, който винаги е „Тука, Тука“ и който е хедлайнер на #CCTVHET24 Криско взриви публиката, която повече от 2 часа се наслаждаваше на топ хитове. С неговите „Bazooka”, „Дали това любов е“ и още доказани парчета той направи невероятен завършек на морската ни обиколка. Заедно с Боро Първи изпяха „Мърдай“, а последната песен в сета на Криско беше „Да или не“.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 продължава през септември. Ще се видим с теб и твоите приятели в Севлиево на 7 септември и на Грандиозния финал в София в средата на септември, защото музиката те кара да си тук. Ексклузивна информация за турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

The Voice – We Love Music!    

coca-cola cctvhet coca-cola the voice happy energy tour the voice Варна cctvhet24 coca-cola the voice happy energy tour 2024 Лятно турне
Сподели
Свързани новини