Wishlist
Начало / Новини / Криско отбелязва 18 години на сцена в „Арена София“ със събитие без еквивалент

Криско отбелязва 18 години на сцена в „Арена София“ със събитие без еквивалент

„Искам да направя концерт, какъвто досега не е имало в България.“, разкри Криско ексклузивно пред The Voice.

11 Май 2024
Криско отбелязва 18 години на сцена в „Арена София“ със събитие без еквивалент

Топ хитмейкърът на България Криско ще отбележи 18 години на сцена с мега концерт, без еквивалент, в „Арена София“, бившата „Арена Армеец“. Той обяви дълго пазената тайна на рождения си ден, 11/05, в социалните мрежи, а The Voice излъчихме ексклузивно интервю за събитието. Датата вече е ясна - 1 март 2025 година. Изпълнителят ще изнесе грандиозен концерт с най-големите си хитове от самото начало на неговата кариера. Най-чаканото събитие от всички фенове на “Старият Криско” и няколко поколения израснали с неговата музика. Да, точно тези, които понякога трябваше да се крием от родителите си, за да ги слушаме. Това ще бъде единственият голям концерт на “Старият Криско” в София.

Билетите вече са в продажба тук:
 Articket: http://artkt.eu/sk-sofia
 Eventim: https://www.eventim.bg/.../stariyat-krisko-v.../event.html
 Kupibilet.bg: https://www.kupibileti.bg/bg/about-event/470

Шоуто ще бъде създадено по всички световни стандарти, като сцената ще бъде с размер на 5 етажна сграда. Очаква ни невероятно преживяване от емоции, звук, светлина и енергия. С този концерт Криско ще отбележи пълнолетие на своята кариера - 18 години на сцената с концерт в Арена София. Линк към събитието във Facebook.

Радио и телевизия The Voice – We Love Music са медиен партньор на мега шоуто, а Криско разказа в ексклузивно интервю за The Voice какво може да очакваме от него в най-голямата зала у нас. Една от сцените на Kanye West ще бъде в „Арена София“, което доказва, че никога не е имало такава мащабна конструкция в Арената:

„Голямата новина, новината на новините е, че „Старият Криско“ за първи и единствен път ще има концерт в София. Искам да направя концерт, който досега не е правен в България – като сцена, ефекти, специални гости, изненади. Всичко да бъде един път!“, разкрива Криско

Топ хитмейкърът сподели как се е родила идеята и феномена „Старият Криско“:

„За да дойде „Старият Криско“ трябваше да дойде „Новият Криско“. Музиката и поколенията постоянно се променят. Винаги ми е било интересно да експериментирам. Дуетите ми с артисти като Галена и Тони Стораро много разшириха кръгозора и аудиторията, но точно заради тези песни се открои аудиторията, която много иска да слуша старите песни, която е израснала с тези песни. Единият Криско помогна на другия и двамата взаимно си помагат.“, допълва той.

На мега шоуто ще присъстват някои от най-големите имена, с които Криско има дуети, но води преговори и с други големи артисти, които ще запази в тайна до 1 март 2025 г. Ще излязат няколко нови проекти, но и албум „Старият Криско“ с около 10 песни, правени в периода 2007 – 2015-та, но никога не издавани.

Криско се завръща и като хедлайнер на най-голямото и най-мащабно лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024. Грандиозният финал в София, който ще е в средата на септември, ще бъде една много сериозна подгрявка за концерта в Арената.

За още ексклузивна информация следете профилите на Криско в социалните мрежи, както и сайта на радио и телевизия The Voice и профилите ни във Facebook, Instagram и Viber.

krisko Криско Старият Криско Арена София мега концерт
Сподели
Свързани новини