Wishlist
Tommy Richman
Tommy Richman
Million Dollar Baby
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Криско: Подготвям грандиозно шоу в „Арена София“, невиждано досега

Криско: Подготвям грандиозно шоу в „Арена София“, невиждано досега

Мега събитието е на 1 март 2025 г. в „Арена София“.

17 Май 2024
Криско: Подготвям грандиозно шоу в „Арена София“, невиждано досега

Хитмейкърът Кристиян Талев – Криско разкри тайната за успех в най-новия епизод на The Voice Cast. На прага на 36-тата си годишнина той сподели за какво е благодарен, какво би казал на по-младата си версия и какво е виждането му за живота и музиката сега.

Той разказа за началото на кариерата си, за моментите на осъзнаване и за всички суперлативи, които му е донесла славата. За себе си каза, че не е злопаметен и бързо изолира лошото от живота си, не обича да драматизира, а се фокусира върху положителните аспекти на всяка ситуация. Любопитно е защо и как през всички тези години той не се е самозабравил и не е навирил нос, което е присъщо за почти всяка новоизгряваща звезда, а въпреки огромните си постижения и успехи стои здраво стъпил на земята, отговорът на този и много други въпроси можете да чуете в епизода.

Криско говори открито и за двете ери в творчеството си, които почитателите му именуваха „Старият Криско“ и „Новият Криско“. Вдъхновен от това през 2025г. той ще направи първият си концерт с огромен мащаб. Разкри, че подготвя грандиозно шоу невиждано досега, като ще се развихри на цели две сцени, една, от които на Kanye West. Мега събитието е на 1 март догодина в „Арена София“, бившата „Арена Армеец“. Билетите вече са в прожба. Повече тук.

Криско говори открито и за продуцентството, което сравни с родителството. От няколко години Кристиян Талев определено може да си позволи да прави този паралел, тъй като е горд татко на две деца. Какво сподели за бащинството, възпитанието и възгледите му за отглеждането на поколение останете докрай, за да чуете. Още интересни и вънуващи истории както и музикално предизвикателство ще намерите в епизод 24 на The Voice Cast. Подкастът е достъпен в сайта ни, в NOVA PLAY, както и в профила ни във Vbox7, YouTube.

The Voice – We Love Music!

krisko the voice cast Криско Арена София Стартият Криско
Сподели
Свързани новини