Wishlist
Calvin Harris, Ellie Goulding
Calvin Harris, Ellie Goulding
Free
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 с епичен концерт в Севлиево

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 с епичен концерт в Севлиево

DARA изпя най-новия си сингъл за пръв път пред многохилядна публика

08 Септември 2024
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 с епичен концерт в Севлиево

Три часа хитове и най-горещите български артисти на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 завладяха Севлиево. Фенове от цяла централна Северна България се събраха в парк „Казармите“ и се забавляваха с изпълненията на любимите звезди.

Фестивалната част започна още в 16:00 часа с редица активности, сред които Колелото на късмета, Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета, машина за рециклиране и още. По време на събитието посетителите тестваха филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и спечелиха страхотни награди на място. А всеки, който реши да опита късмета си, имаше възможността да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen. В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите бяха три уникални EON кули, на които феновете зареждаха своите смартфони, и уловиха най-специалните моменти по време на концерта. RiceUp пък засищаха меломаните с вкусни изненади от своето портфолио.

DJ Mascota и McP загряха публиката с 1-часов сет от най-актуалните клубни хитове точно в 18:00 часа, а Remi Toin и неговата компания поставиха ударно начало на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в Севлиево с горещи движения и активности с феновете.

Мила Роберт откри концертната част с някои от най-известните ѝ парчета като „Me4ka”, „Pokemon” и разбира се последния ѝ проект „Нови очи“. Станалият наскоро татко - Боро Първи нажежи обстановката с рими и актуални хитове. „Камък и ножица“ и „Да не питат“ бяха само част от селекцията на Първи.

Dara Ekimova бе следващата звезда в line up-а, която докосна феновете още от първите секунди на „Недей да ме будиш“, а финалната ѝ песен „Дишам“ се пееше от многохилядната публика в парк „Казармите“. Михаела Маринова „разпя“ още повече меломаните със страхотен глас и докосващи лирики в хитове като „Листата падат“, „Сериал“ и „Само ти“.

Латино генг кралете Torino & Pashata превзеха сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 с тежкарски бийтове и горещи ритми. По традиция към тяхното изпълнение се включиха Иван Тишев – Tish3v и Marianoff. Момчетата отправиха и призив към тийнейджърите да кажат „НЕ“ на наркотиците и да не се поддават на хазартната зависимост. Кампанията „Не сте сами“ е на Агенция „Митници“ и НАП.

Огнената изпълнителка DARA поднесе изненада на феновете в Севлиево. Освен много любимите топ хитове, тя изпълни и най-новия ѝ сингъл „Крадец на мечти“, който излезе преди броени дни. „Черешката“ на #CCTVHET24 от 7-ми септември бе хедлайнерът Криско, който разтърси севлиевската публика с мощни тракове и незабравимо настроение. „Bazooka”, „Тука, Тука“ и „Гледай как се прави“ бяха само част от неговия 25-минутен сет.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 продължава с грандиозния финал в София – на 15 септември от 18:00 часа на площад „Княз Александър I Батенберг“. Екипът на Coca-Cola и The Voice е подготвил още изненади, а ако искате да научите първи за тях – последвайте Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria във Facebook, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria. Там ще намерите ексклузивна информация за турнето и много кадри от най-обичаното лятно събитие в България.

coca-cola cctvhet coca-cola the voice happy energy tour the voice Севлиево cctvhet24 coca-cola the voice happy energy tour 2024 Лятно турне
Сподели
Свързани новини