Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 завършва с грандиозен концерт в София на 15 септември

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 завършва с грандиозен концерт в София на 15 септември

По традиция финалът на музикалното турне ще се проведе на площад „Александър I Батенберг“ и ще има специални гост-изпълнители

05 Септември 2024
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 завършва с грандиозен концерт в София на 15 септември

Най-голямото музикално турне в България е към своя край. На 15 септември София ще бъде домакин на финалния концерт от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024. По традиция грандиозното шоу ще се проведе на площад „Александър I Батенберг“.

Турнето тази година премина през най-големите градове в страната, събирайки десетки хиляди фенове и създавайки незабравими моменти не само за тях, но и за всички участници. Финалното шоу в София обещава да бъде още по-впечатляващо с участието на някои от най-популярните български изпълнители, които ще очакват своите фенове от 18:00 часа.

В началото на вечерта на сцената ще се качат DJ Mascota и McP, които ще подгреят публиката с летни парти миксове, а Remi Toin ще накара всички да се раздвижат. След тях концертът ще продължи с любимите изпълнители на всички тийнейджъри. На сцената ще се качат хедлайнерът на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 - Криско, както и винаги енергичната DARA. А Мила Роберт ще зарадва жителите и гостите на столицата с хитовете си „Нови Очи“, „Покемон“ и „Me4ka“. Феновете ще се насладят и на песните на Михаела Маринова и Dara Ekimova, които цяло лято впечатляват с нежните си гласове и невероятните си визии за любимото на всички музикално турне. Освен тях на сцената ще излязат още Боро Първи и латино кралете Torino & Pashata, които ще изпълнят най-големите си хитове и ще превърнат площад „Александър I Батенберг“ в най-горещата музикална точка в столицата.

За да бъде финалът на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 още по-специален, на сцената в София ще се качат и няколко гост-изпълнители, които ще се погрижат за една наистина незабравима за феновете вечер. Любимите на тийнейджърите трап изпълнители V:RGO и EMIL TRF ще зарадват феновете си с хитовите си парчета, сред които „Paralia” и „Откачалки“. Освен тях, на сцената ще се качи и Миро, който ще изпее най-новите си песни. Oрганизаторите ще изненадат феновете с третия гост-изпълнител, който ще бъде обявен съвсем скоро.

Грандиозният финал на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 ще завладее столицата още от 16:00 часа с откриването на специално обособената фестивална зона на турнето. В нея посетителите ще могат за последен път това лято да опитат късмета си в някоя от многото забавни игри или да оставят своето послание на #music скулптурата на турнето. Разбира се, на концертът в София феновете отново ще имат възможността да се срещнат и с едни от най-известните инфлуенсъри в страната – Стан и Стефи.

По време на концерта изпълнен с много музика и забавление, посетителите ще могат да тестват филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място. А всеки, който желае да опита късмета си, ще има възможността да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen.

В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите ще бъдат три уникални EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смартфони, за да уловят най-специалните моменти по време на концерта.

По време на концерта ще има и различни активации, които ще мотивират феновете да събират разделно бутилките и кеновете от напитките. Те ще могат да се запознаят с инсталацията „Шишеяд“, част от кампанията “Искам да съм полезен…Рециклирай ме!” на сдружение BG Бъди активен, и да научат защо е важно разделното събиране и различните начини, по които можем да помогнем на околната среда.

Ексклузивна информация за финала турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Повече за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour:

От 2016 г. Coca-Cola и The Voice обединяват усилия, за да предложат на феновете едно разтърсващо музикално изживяване, наречено Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Хитовото турне предлага спектакъл, поднесен изцяло на живо от най-обичаните музиканти, артисти и танцьори в страната. Турнето има за цел както да подкрепи българските изпълнители, така и да зарадва многохилядната публика, очакваща концертите на любимите си звезди всяка година. През 2024 г. феновете могат да очакват незабравими преживявания, много изненади и страхотни забавления във всеки от шестте града-домакини по време на турнето.

coca-cola cctvhet coca-cola the voice happy energy tour the voice София cctvhet24 coca-cola the voice happy energy tour 2024 Лятно турне Грандиозен финал
Сподели
Свързани новини