Wishlist
Calvin Harris, Ellie Goulding
Calvin Harris, Ellie Goulding
Free
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 идва в Севлиево на 7 септември

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 идва в Севлиево на 7 септември

Най-големите музикални звезди ще излязат на сцената за още една незабравима вечер, изпълнена с хитове, танци и много положителна енергия

04 Септември 2024
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 идва в Севлиево на 7 септември

Най-горещото музикално събитие на годината, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024, ще завладее Севлиево на 7 септември! Градът ще бъде домакин на един незабравим концерт, който ще събере на едно място най-популярните български изпълнители и обещава да донесе вълнуваща енергия и много усмивки на всички присъстващи. Концертът ще се проведе в парк „Казармите“, а музикалната програма започва в 18:00 ч.

Хедлайнерът на турнето – Криско ще зарадва феновете си с някои от най-емблематичните си парчета като „Гледай как се прави“ и „Почивни дни“, както и „Мърдай“, което ще изпълни заедно с Боро Първи. На сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour ще се качи и винаги енергичната DARA, която ще изпълни най-новата си песен „Змия“, както и хитовете „Thunder” и „Родена такава“.

Жителите и гостите на Севлиево ще могат да се насладят на регетон ритмите заедно с Torino & Pashata, които ще изпълнят хитовите си песни „Te Amo“ и „Cabriolet”. На сцената ще се качат още Михаела Маринова, която ще разчувства феновете с „Листата падат“ и „Сериал“, както и Dara Ekimova, която ще изпълни някои от последните си хитовe, като „Славата“ и „Дишам“.

Специално за феновете на рапа на сцената ще се качи Боро Първи, който ще изпълни парчетата „Да не питат“, „Vivaldi“ и „Черни очила“. А Мила Роберт ще зарадва публиката с най-новата си песен „Нови Очи“ и хитовете „Покемон“ и „Me4ka“. За доброто настроение в Севлиево ще се погрижат още DJ Mascota и McP, а Remi Toin ще покаже на гостите своите епични танцови движения.

Освен музикалните изпълнения, присъстващите ще могат да се насладят на множество изненади и активности във фестивалната зона, до която ще имат достъп още в 16:00 ч. Сред активностите, подготвени от Coca-Cola и The Voice, са вече добре познатите Колелото на късмета, Лабиринтът на Coca-Cola, Кутията на късмета и още.

По време на концерта изпълнен с много музика и забавление, посетителите ще могат да тестват филмовите си знания с интерактивната игра EON Film Challenge и да спечелят страхотни награди на място. А всеки, който желае да опита късмета си, ще има възможността да се включи в томбола за голямата награда – един от четири преносими проектора Samsung The Freestyle 2nd Gen.

В допълнение към специалния EON кът, на разположение на посетителите ще бъдат три уникални EON кули, на които феновете ще могат да зареждат своите смартфони, за да уловят най-специалните моменти по време на концерта. 

Специални активности с награди ще мотивират музикалните фенове да събират и рециклират пластмасовите бутилки и кенове по време на концерта.

Не пропускайте възможността да се присъедините към най-голямото музикално събитие на годината и да станете част от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024! Заповядайте на 7 септември в Севлиево и бъдете част от една незабравима вечер, изпълнена с музика, танци и много забавление!

Ексклузивна информация за турнето, уникални кадри от всички концерти и любопитни новини могат да бъдат намерени на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

Повече за Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour

От 2016 г. Coca-Cola и The Voice обединяват усилия, за да предложат на феновете едно разтърсващо музикално изживяване, наречено Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Хитовото турне предлага спектакъл, поднесен изцяло на живо от най-обичаните музиканти, артисти и танцьори в страната. Турнето има за цел както да подкрепи българските изпълнители, така и да зарадва многохилядната публика, очакваща концертите на любимите си звезди всяка година. През 2024 г. феновете могат да очакват незабравими преживявания, много изненади и страхотни забавления във всеки от шестте града-домакини по време на турнето.

coca-cola cctvhet coca-cola the voice happy energy tour the voice Севлиево cctvhet24 coca-cola the voice happy energy tour 2024 Лятно турне
Сподели
Свързани новини