Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 се завръща днес в Севлиево

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 се завръща днес в Севлиево

6 години #CCTVHET подкрепя българските изпълнители

09 Септември 2023
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 се завръща днес в Севлиево

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour се завръща с нови изненади на 9 септември в град, който за първи път ще усети на живо магията на турнето. Организаторите включват Севлиево в програмата вследствие на стотици получени запитвания от страна на местни граждани. 5 български града вече станаха част от музикалната емоция и доказаха, че родната публика е една от най-ентусиазираните, а нашите изпълнители – на световно ниво. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour подкрепя българските изпълнители, реализирайки най-големия музикален проект в последните 6 години.

Музикалната част в Севлиево започва в 18:00 часа в парк „Казармите“, където на сцената ще се качат Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & McP, нашият хореограф Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers. Концертът ще има и две премиери в петия град - Vall ще изпълни, за пръв път на живо, новия си проект "Адреналин". Михаела Маринова също, за пръв път пред многохилядна публика, ще изпее "Само ти", който вече се превърна в един от любимите хитове на България и преди седмица оглави класацията ни за българска музика BG Voice Top10.

Специално за всички граждани и гости на Севлиево за първи път в програмата са включени и организирани фен срещи с любимия инфлуенсър на България DENI и латино генг кралете Torino & Pashata. Така, между 11:00 и 13:00 часа в Ритейл Парк, Севлиево всички фенове ще имат възможност да поговорят на живо, да се снимат, да си вземат автограф, както и да спечелят FRONT ROW пропуск за концерта.

Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

cctvhet coca-cola the voice happy energy tour cctvhet23 топ изпълнители Севлиево фен среща
Сподели
Свързани новини