Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023: Турнето завладява морето с нови хитове

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023: Турнето завладява морето с нови хитове

04 Юли 2023
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023: Турнето завладява морето с нови хитове

Изживей магията на лятото с 300 по морето и Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. Най-якото лятно музикално турне тръгва на морска обиколка. Ще се видим с теб във Варна днес, 4 юли, и в Бургас на 7 юли, петък. Изпълнителите ще зарадват феновете по Черноморието с нови хитове - Дара Екимова ще направи премиера на новия си сингъл "Стокхолм", чието видео очакваме да излезе в края на седмицата, а V:RGO и EMIL TRF ще изпълнят един от най-новите си хитове "SULZI", който само за няколко дни се изкачи до върховете на класациите. Във Варна ще посрещнем и специален гост - TINO ще се качи на сцената, за да изпеят с Дара Екимова хита "Недей да ме будиш". Бургаските фенове пък ще станат свидетели на по-дълъг откриващ танц с хореографиите на Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers.

Във Варна ще бъдем с теб на Южен плаж, Алея първа от 19 часа, а няколко часа по-рано, от 15:00, започват активностите с Емил Конрад, Torino & Pashata, Стан и Стефи и Remi Toin.

На южното Черноморие ще се видим в Бургас, на 7 юли, от 18:00 часа на площад "Тройката". Активностите в центъра на града отново ще започнат още в 15:00.

Купонът във Варна започва в 19 часа, а в Бургас от 18:00 часа с невероятните миксове на DJ Mascota и McP. Remi Toin и SkyWalkers ще нажежат обстановката със спиращи дъха движения и уникални пироефекти. Venda ще ни покаже магията на музиката, смесена с изпълнение на живо от електронната ѝ цигулка. Victoria ще ни отвее с мощния си глас и опит от международните сцени. Боксиращата се антилопа DENI ще раздвижи купона с хитове и танцови умения. Човекът, за когото казват "ПЪРВИ", ще превземе сцената с "Камък и Ножица", "Да си знаят" - Боро Първи. След това идва време и за първата изненада по морето - огнената Дара Екимова ще представи най-новия си проект "Стокхолм", който ще изпълни за пръв път на живо пред многохилядна публика. "Един срещу друг" ще бъдем изправени от Михаела Маринова, която ще ни завладее със силния си глас. Момчетата, които промениха трап културата в България - V:RGO x EMIL TRF ще изпълнят най-новия BG хит - "Sulzi", с което ще направят втората премиера за вечерта. Енергията и хитовете на "Богинята" DARA ще завладеят сцената на #CCTVHET23 и ще ни пренесат в ново измерение. Финалните изпълнители, с които ще изживеем магията на лятото с 300 във Варна и Бургас ще бъдат латино генг кралете Torino & Pashata, които завладяха всички дигитални платформи с най-силните хитове от тяхната дискография.

След Варна и Бургас Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължава в Севлиево на 9 септември и грандиозния финал в София на 16 септември. Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

The Voice стартира и собствен podcast, който може да гледаш ексклузивно в Nova Play и Vbox7. The Voice Cast с Мари-Никол е достъпен и в платформите Spotify, Apple Podcasts и Google Podcasts. Първият ни гост беше Deni, а вторият Михаела Маринова. Следи ни всеки понеделник, за да разбереш кои ще са следващите звезди в компанията на Мари-Никол.

cctvhet coca-cola the voice happy energy tour cctvhet23 топ изпълнители Варна
Сподели
Свързани новини