Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 с незабравимо парти във Варна

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 с незабравимо парти във Варна

35 000 души пяха заедно с топ звездите на България на Южен плаж, Алея първа

05 Юли 2023
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 с незабравимо парти във Варна

Най-якото лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 направи уникално шоу във Варна. Феновете на Южен плаж, Алея първа станаха свидетели на ексклузивен гост, както и на няколко хита, които за пръв път бяха изпълнени пред толкова голяма публика. Над 35 000 души пяха и се забавляваха с топ звездите на България в третия град от турнето.

В 16:00 часа стартираха активностите с Емил Конрад, Torino & Pashata, Стан и Стефи и Remi Toin, а няколко фена имаха възможността да си спечелят front row пропуски от интеракциите с любимите звезди.

Ударно начало поставиха DJ Mascota & McP с подгряващия микс от най-актуалните световни хитове. Хореографът на #CCTVHET23 Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers превзеха сцената със спиращи дъха движения и 5-минутен откриващ танц. Момичето с руси, къдрави коси и електронна цигулка в ръка - Venda първа от артистите излезе през меломаните. След нея се появи младата надежда на родната поп музика - Vall.

В родния град на Victoria феновете я посрещнаха с любов и силни овации. Инфлуенсърът и изпълнител Deni вдигна публиката на крака с микса от най-големите си хитове и още не издаденият "Аларма". Следващият изпълнител, също роден във Варна, нажежи обстановката на Южен плаж с парчета, които публиката знаеше повече от перфектно - Боро Първи.

Dara Ekimova беше подготвила и първата изненада за вечерта - освен изпълнение на чисто новия ѝ проект "Стокхолм", в нейната компанията се присъедини обичаният TINO, за да направят уникално изпълнение на общия им проект "Недей да ме будиш".

Михаела Маринова озвучи с мощния си глас плажната ивица, а публиката вдигна ръце високо горе. При изпълнението на "Листата падат" феновете извадиха своите телефони и Варненския залив бе озарен от светлини. Силни бийтове и много настроение донесоха и V:RGO x EMIL TRF. Във Варна те излязоха на сцената с хита на миналата година "Paralia", а сета им завърши с един от най-новите проекти "Sulzi", който за няколко дни се превърна в хит и за първи път бе изпълнен пред многохилядна публика.

Предпоследна на #CCTVHET23 във Варна излезе още един изпълнител, роден в Морската столица - огнената и енергична DARA. Съгражданите ѝ не спряха да пеят в един глас с нея хитове като "Родена такава", "Thunder", както и последния ѝ международен проект "In My Mind".

Последни на сцената до морето бяха латино генг кралете Torino & Pashata, които в компанията на Tish3v - Иван Тишев завладяха публиката с тежкарски звук и латино ритми. Скандиранията "още, още, още" ги предизвикаха да изпълнят и една песен повече, която феновете сами запяха, а именно "Tequila". 

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължава с морската си обиколка в края на тази седмица. Ще изживеем магията на лятото с 300 в Бургас на 7 юли, в Севлиево на 9 септември и на грандиозния финал в София на 16 септември. Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

На турнето The Voice стартира и най-новия си проект The Voice Cast с Мари-Никол. Преди началото на концерта във Варна заснехме и трети епизод на подкаста с гост Tino. За какво си говориха с нашата чаровна водеща може да разберете в понеделник - ексклузивно в Nova Play. The Voice Cast е достъпен с видео и във Vbox7 и Spotify, а за слушане в Apple Podcasts и Google Podcasts.

cctvhet coca-cola the voice happy energy tour cctvhet23 топ изпълнители Варна
Сподели
Свързани новини