Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 разтърси Севлиево

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 разтърси Севлиево

Турнето за пръв път посети Севлиево и остави жителите и гостите на града без дъх

10 Септември 2023
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 разтърси Севлиево

Най-голямото лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour успешно премина и през петия град от тазгодишната обиколка. В Севлиево феновете имаха възможността да се снимат и да се видят лично с най-обичания инфлуенсър DENI и с латино генг кралете Torino & Pashata на фен среща в Ритейл парк, която се проведе по-рано през деня. В следобедните часове стартираха активностите в парк "Казармите", в които активно се включи и кмета на община Севлиево д-р. Иван Иванов.

Концертът стартира точно в 18:00 часа с подгряващия сет от топ DJ-я на България Mascota и MC Mickey. 12-годишната талантлива изпълнителка от Горна Оряховица - Криси Енчева постави силно начало с кавърите, които изпълни и плени публиката от раз. Нашият хореограф Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers бяха подготвили нов микс и показаха нови движения на сцената, с което вдигнаха градусите в Севлиево до неизмерими нива. Първа на голямата сцена излезе Victoria с най-големите ѝ хитове. Момичето с къдрави коси и електрическа цигулка - Venda пое щафетата със своя специален микс. Младата надежда на българската поп музика VALL изпълни за пръв път на живо най-новия ѝ проект "Адреналин", който излезе само няколко дни по-рано.

Топ инфлуенсърът DENI и неговите момичета показаха нови хореографии пред многохилядната публика и най-големите хитове, сред които най-новият "Аларма", който излезе в началото на този месец. Боро Първи нажежи обстановката с яките бийтове и Тик-Ток хита "Камък и ножица", който меломаните изпълняваха заедно с него. Dara Ekimova излезе със стилна визия и горещи хитове, сред които и най-новият "Стокхолм", както и доказаният "Недей да ме будиш". 25-годишният талант Михаела Маринова бе подготвила микс с най-големите си хитове, с които плени сърцата на феновете. 

С мощни звуци и много трап настроение V:RGO и EMIL TRF разтърсиха парк "Казармите" и оставиха Севлиево без дъх от яки бийтове. Хедланйнери на петия концерт бяха латино генг кралете Torino & Pashata, които не успяха да слязат от сцената заради викове "Още, още, още!" и изпълниха допълнително още два от своите хитове.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължава към грандиозния финал в София. Ще се видим с теб на площад "Княз Александър I Батенберг" на 16 септември от 18:00 часа, за да изживеем магията на лятото с 300!.

cctvhet coca-cola the voice happy energy tour cctvhet23 топ изпълнители Севлиево
Сподели
Свързани новини