Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 превзе Бургас с 300

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 превзе Бургас с 300

Специален момент беляза турнето - от сцената бе отправено предложение за брак

08 Юли 2023
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 превзе Бургас с 300

Повече от успешно приключи морската обиколка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. Бургас бе четвъртият град от лятното музикално турне, в който феновете доказаха, че нищо не може да ги спре да се забавляват с най-горещите български изпълнители. Концертът започна с кратка лятна буря и дъжд, но яката музика, доброто настроение и енергията на меломаните "изгониха" облаците. По време на сета от Dara Ekimova един от феновете, Димитър, излезе на сцената, за да предложи брак на своята любима Станислава. След кратко обяснение в любов, тя каза "да", а площад "Тройката" започна да крещи "горчиво". Двамата бяха поздравени с хита "Последен дъх". 

#CCTVHET23 в Бургас започна с кратък сет от DJ Mascota & McP, а след това младият талант Криси Енчева, която е само на 12 години, плени сърцата на публиката, която я посрещнаха и изпратиха с бурни аплодисменти. След нея нашият хореограф Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers бяха подготвили 9-минутен откриващ танц, в който се включиха и местни таланти, с което нагорещиха страстите в центъра на морския град. Venda бе следваща на сцената и със своята електронна цигулка ни показа съвременна комбинация от хитове и музикални инструменти на живо. Vall изпя вече наложилият се като хит проект "Изтрит", а в интервю след концерта, загатна, че работи по нов проект. Victoria, която има опит от сцената на Евровизия, докосна меломаните със своята музика и страхотен глас. "Боксиращата се антилопа" DENI и неговите танцьорки показаха на Бургас свежи хитове и специална хореография, с които площадът ги аплодираше силно.

Човекът с "Да не питат" и "Черни очила" Боро Първи нажежи обстановката на площад "Тройката" и направи импровизиран тренд на ТикТок хита му "Камък и ножица" заедно с публиката. Огнената Dara Ekimova изпълни най-големите си хитове, сред които "Бягам", "Недей да ме будиш" и "Sagapao", които мотивираха двама души да си кажат "да" от голямата сцена на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023.

Михаела Маринова завладя публиката с невероятни си глас и страхотни хитове "До безкрай". Тя изпълни емблематичната песен "Листата падат", на която центърът на Бургас бе озарен от светлини и нежно настроение. "Богинята" Dara показа защо е "Родена такава" - с неизчерпаема енергия и хитове, които раздвижиха меломаните и ги провокираха да пеят заедно с любимата си изпълнителка.

Едни от най-чаканите изпълнители бяха следващи в setlist-a - V:RGO x EMIL TRF, които излязоха на сцената с хита от миналата година "Paralia". Те изпълниха богат сет от хитове, а при тях на сцената се качи и Mishell, за да изпълнят общия проект "Все едно". Положението стана неизбежно и с последния проект на хитмейкъра, роден в Бургас, "Sulzi". Последна песен в сета им беше "Sosa Maje", за която поканиха отново DARA на сцената.

Кулминацията на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 в Бургас настъпи с появата на латино генг кралете Torino & Pashata. Тежкарските бийтове, мощните звуци и латино настроение на двамата изпълнители разтърси площад "Тройката". Неспирните викове "още, още, още" предизвика артистите да изпълнят дебютния им проект "Tequila", която не беше предвидена, както и да повторят хита, с който излязоха на голямата сцена - специалната версия на "Gucci Forema".

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължава с 300 в Севлиево на 9 септември и с грандиозния финал в София на 16 септември. Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

На турнето The Voice стартира и най-новия си проект The Voice Cast с Мари-Никол. Преди началото на концерта във Варна заснехме и трети епизод на подкаста с гост Tino. За какво си говориха с нашата чаровна водеща може да разберете в понеделник - ексклузивно в Nova Play. The Voice Cast е достъпен с видео и във Vbox7 и Spotify, а за слушане в Apple Podcasts и Google Podcasts.

cctvhet coca-cola the voice happy energy tour cctvhet23 топ изпълнители Бургас
Сподели
Свързани новини