Wishlist
Cassö x Raye x D-Block Europe
Cassö x Raye x D-Block Europe
Prada
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Днес Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 завладява Бургас

Днес Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 завладява Бургас

50 фена ще се срещнат лично с изпълнителите.

07 Юли 2023
Днес Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 завладява Бургас

На 7 юли музикалното турне на едни от най-любимите български изпълнители - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, ще завладее Бургас. На концерта във Варна Боро Първи, Михаела Маринова, DARA, Dara Ekimova, DENI, TINO, Torino & Pashata, VALL, Venda, VICTORIA, V:RGO и EMIL TRF, DJ Mascota и водещият McP, Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers събраха над 35 000 души. Дали в Бургас музикалните фенове няма да са повече, ще разберем утре в 18:00 часа на площад „Тройката“. 


На концерта в Бургас, в развлекателната зона за активации на турнето, очакваме да се развихри истинска надпревара между изпълнители и фенове, но тя ще бъде от съвсем нормално естество – джага турнир. Torino & Pashata и Емил Конрад предизвикват всички желаещи да премерят сили от 16 часа. Поредна изненада за посетителите ще бъде нестандартният кът на Vivacom – специално съоръжение, където всеки ще може да зареди мобилното си устройство, за да продължи да запечатва  и споделя спомени от концерта. За още по-ефектни кадри – отново там ще има обособено място за снимки със специален филтър.


Пред водещата на The Voice Cast – Мари-Никол, Михаела Маринова сподели, че като една дама Телец с асцендент Лъв - много държи на своите тоалети. Загатна още, че е подготвила специален костюм за концерта в Бургас, но отказа да развали изненадата за феновете си като разкрие нещо повече.  


Повече информация за турнето, активностите, ексклузивни кадри и много любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria

cctvhet coca-cola the voice happy energy tour cctvhet23 топ изпълнители Бургас
Сподели
Свързани новини