Wishlist
Начало / Новини / The Voice и Coca-Cola ти дават възможност за фен среща с Torino & Pashata и DENI в Ритейл Парк Севлиево

The Voice и Coca-Cola ти дават възможност за фен среща с Torino & Pashata и DENI в Ритейл Парк Севлиево

Очакваме те на 9 септември между 11:00 и 13:00 часа

02 Септември 2023
The Voice и Coca-Cola ти дават възможност за фен среща с Torino & Pashata и DENI в Ритейл Парк Севлиево

Срещни се с любимия инфлуенсър на България DENI и латино генг кралете Torino & Pashata часове преди предпоследния концерт от Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. С твоите тийн идоли може да се видиш на живо, да се снимаш, да си вземеш автограф, както и да имаш възможността да си спечелиш FRONT ROW пропуск за концерта в Севлиево. Ще се видим с теб и твоите приятели на 9 септември между 11:00 и 13:00 часа в Ритейл Парк Севлиево. Очакват те много забавни моменти с част от участниците в турнето.

Големият концерт от #CCTVHET23 в Севлиево започва в 18:00 часа в парк „Казармите“. Ела малко по-рано, защото ще повдигнем още настроението с активностите на Coca-Cola и ще се подготвим за едно незабравимо парти. На сцената с много хитове ще те очакват Torino & Pashata, V:RGO & Emil TRF, Михаела Маринова, Dara Ekimova, Боро Първи, DENI, Vall, Venda, Виктория, DJ Mascota & McP, нашият хореограф Remi Toin, както и танцьорите от SkyWalkers.

Напомняме, че ние, от THE VOICE, сме против насилието във всичките му форми и проявления. Затова и с оглед на идващата учебна година заедно с община Севлиево и Местната комисия за борба с противообществените прояви - Севлиево отправяме към вас няколко послания, с които вярваме, че можем да бъдем по-добри и отговорни към себе си и всички около нас <3 Бъдете добри - модерно е! <3

След Севлиево на 9 септември, Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължава с Грандиозния финал в София на 16 септември от 18:00 часа на площад „Княз Александър I Батенберг“, за да изживеем заедно магията на лятото с 300 и най-обичаните български изпълнители и техните хитове.

deni cctvhet23 torino & pashata Севлиево фен среща
Сподели
Свързани новини