Wishlist
Начало / Новини / Torino предложи брак на приятелката си. Тя каза "да"

Torino предложи брак на приятелката си. Тя каза "да"

Тодор от дуото Torino & Pashata сподели радостната новина в социалните мрежи

02 Октомври 2023
Torino предложи брак на приятелката си. Тя каза "да"

Тодор Димитров, по-известен като Torino, от супер успешното дуо Torino & Pashata предложи брак на приятелката си Сара Ароу. Щастливата новина обяви хитовият изпълнител в социалните мрежи - Facebook и Instagram. От публикациите става ясно, че тя е казала "да". Точно това е и описанието към трите снимки, които Torino публикува "Тя каза: ДА" последвани от емотиконки с пръстен и сърчице. От кадрите става ясно и че на красивия момент са присъствали цигулари, а двамата влюбени са стилно облечени. Локацията на снимките издава, че събитието се е случило пред бароковия дворцов комплекс Белведере във Виена.

Половинката на Torino - Сара Ароу, от своя страна, също сподели снимки от Виена в Instagram профила си с текст "Казах: ДА! Най-прекрасният момент в живота ми ♥️". В колекцията от запечатани моменти се вижда и годежният ѝ пръстен.

Дали и кога ще има сватба между двамата щастливо влюбени ... предстои да разберем. Екипът на радио и телевизия The Voice пожелава много щастливи моменти на Torino и Сара. <3

брак torino torino & pashata sara arou тя каза да
Сподели
Свързани новини