Wishlist
Ariana Grande ft. Nicki Minaj
Ariana Grande ft. Nicki Minaj
Side To Side
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 превзема Пловдив днес

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 превзема Пловдив днес

Началото на концерта е от 18:00 часа, активностите с част от изпълнителите и инфлуенсърите стартират още в 15:00.

15 Юни 2023
Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 превзема Пловдив днес

Изживей магията на лятото с 300 и Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. Най-якото лятно музикално турне ще превземе Пловдив днес, 15 юни. Локацията е парк "Лаута", а началният час на концерта е в 18:00 часа. Часове по-рано, от 15:00, започват активности с любими изпълнителите и инфлуенсъри. Феновете във втория град от лятната ни обиколка ще станат свидетели на две музикални премиери, песни, които ще бъдат изпяти за пръв път пред многохилядна публика - латино генг кралете Torino & Pashata ще представят "Mi Amore", която вече превзема стрийминг платформите, а огнената и неустоима DARA ще изпее най-новия си проект "In My Head", който вече беше чут на живо от публиката в Италия и затвърди популяризирането на DARA и българската музика, като цяло, извън границите на страната. Пловдив ще бъде и градът, от който участие в турнето започват популярния изпълнител и инфлуенсър DENI, както и хитмейкърът, на когото всяка песен и албум се изстрелва към върховете на класациите и превзел, през миналата година, TikTok с хита "Камък и Ножица" - Боро Първи.

В ранния следобед, от 15:00 часа, Torino & Pashata ще играят джаги в парк "Лаута". След тях, в 16:00 ч. - Стан и Стефи и Емил Конрад ще са във фестивалната Chill and Play зона. Стан и Стефи ще играят в един отбор cornhole, а Емил Конрад ще играе дженга с всички желаещи. V:RGO и EMIL TRF ще играят баскетботъл от 16:30 ч., а от 17:30 ч. Remi ще се развихри с хореографии с открит урок за всички желаещи от сцената на турнето.

От 18:00 часа е официалният старт на купона с микса от топ DJ-я на България DJ Mascota & McP, които ще вдигнат градусите на настроението. След тях започват зашеметяващите хореографии на Remi Toin и танцьорите от SkyWalkers. Момичето с цигулка Venda ще бъде следващата на сцената, а после щафетата поема най-новото попълнение на българската музикална сцена Vall. Момчето с танци като истинска боксираща антилопа Deni ще завладее Градът под тепетата. Изпълнителката, пяла на множество международни сцени - Victoria ще отвее с мощния с глас. След нея идва ред на човека с редица хитове зад гърба си, за който винаги казват "ПЪРВИ" - Боро Първи. Огнената Дара Екимова ще ни изтощи до "Последен Дъх", но "После ще му мислим". "Сладката Грешка" на Михаела Маринова ще нажежи обстановката "До безкрай" и ще бъде с нас "Очи в Очи". Латино генг кралете Torino & Pashata ще изпълнят най-новия си хит "Mi Amore" и редица топ тракове като "Gucci Forema" и "Te Amo". Неизчерпаемата енергия и талант на DARA ще ни пренесат в друго измерение, защото е "Родена Такава" - "Богиня". Тя също ще изпълни и най-новия си хит "In My Head". Финалните изпълнители на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 в Пловдив ще бъдат момчетата, които стоят зад BG хита на 2022 г. "Paralia" - V:RGO и EMIL TRF. Те ще направят истинско  "Неизбежно положение" от незабравими емоции.

Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023 продължава във Варна на 4 юли, в Бургас на 7 юли, в Севлиево на 9 септември и грандиозния финал в София на 16 септември. Още вълнуваща информация за турнето, ексклузивни кадри и любопитни новини може да откриете на Facebook страниците на Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria, както и в Instagram профилите Coca-Cola България и The Voice Radio & TV Bulgaria.

cctvhet coca-cola the voice happy energy tour cctvhet23 Пловдив топ изпълнители
Сподели
Свързани новини