Wishlist
Начало / Новини / The Voice отбелязва "Седмицата на Евровизия" с класация на десетилетието - Eurovision TOP10 of The Decade by The Voice

The Voice отбелязва "Седмицата на Евровизия" с класация на десетилетието - Eurovision TOP10 of The Decade by The Voice

13 Май 2020
The Voice отбелязва "Седмицата на Евровизия" с класация на десетилетието - Eurovision TOP10 of The Decade by The Voice

Радио и телевизия The Voice се присъединяват към  "Седмица на Евровизия" със специална музикална селекция, подредена от теб. Гласувай на thevoice.bg за любимия си хит в Eurovision Top10 of The Decade by The Voice. Предложенията в класацията съдържат тримата финалисти от всяка година през последното десетилетие, които са спечелили най-престижния песенен конкурс на Стария континент, както и финалистите заели второ и трето място. Добавени са и тримата потенциални победители от Евровизия 2020, която бе отложена заради пандемията, и са на база букмейкърските предположения, достъпни от сайта https://eurovisionworld.com/odds/eurovision. В периода до 25 май в ефир ще ти пускаме най-наложените хитове от Евровизия и ще ти припомним коя страна и през коя година са представили.

Десетте хита, за които най-много са гласували феновете на радио и телевизия The Voice ще бъдат излъчени в специална 1-часова класация на 25 май от 19:00 часа в ефира на музикални медии №1 в България - радио и телевизия The Voice. В дните до премиерното излъчване твоите любими водещи ще ти представят любопитна информация за всеки претендент и ще ти пускаме повече хитове от Евровизия. Подкрепи хитовете на десетилетието от най-престижния песенен конкурс на Стария континент тук или в секция "Класации".


Класацията няма официален състезателен характер и се прави единствено в ефира на радио и телевизия The Voice в България. 


Класацията на The Voice - Eurovision TOP10 of The Decade by The Voice е в подкрепа на кампанията на БНТ "Седмицата на Евровизия". В пет поредни вечери от 12 до 16 май, БНТ1 ще излъчи най-големите успехи на България на Евровизия 2007, 2016 и 2017, домакинството на Детската Евровизия 2015 в София и специалното шоу на Евровизия "Europe Shine A Light", която ще се излъчи на живо от Нидерландия. БНТ провежда и анкета за любима песен на българските зрители от Евровизия 2020, за която можете да гласувате в на сайта на телевизията.

the voice евровизия класация седмицата десетилетието eurovision top10 decade отбелязва
Сподели
Свързани новини