Wishlist
David Guetta & Bebe Rexha
David Guetta & Bebe Rexha
I'm Good (Blue)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Мила Роберт, Mona и Мишел от Евровизия 2024: Хората искат БЪЛГАРИЯ ОБРАТНО НА ЕВРОВИЗИЯ!

Мила Роберт, Mona и Мишел от Евровизия 2024: Хората искат БЪЛГАРИЯ ОБРАТНО НА ЕВРОВИЗИЯ!

Българските изпълнители дадоха ексклузивно интервю за The Voice пред Малмьо Арена, където се провежда тазгодишното издание на конкурса

10 Май 2024
Мила Роберт, Mona и Мишел от Евровизия 2024: Хората искат БЪЛГАРИЯ ОБРАТНО НА ЕВРОВИЗИЯ!

И тази година България нямаше представител на най-престижния песенен конкурс - Евровизия 2024, но Мила Робeрт, Mona и Мишел гледаха на живо първия полуфинал от Малмьо, Швеция. Те дадоха ексклузивно интервю за ефира на радио и телевизия The Voice пред Малмьо Арена. Българските изпълнители разкриха, че много от делегациите са питали няма ли да се върнем на конкурса, защото много им липсваме:

„Голям купон е и много често хората ни питат „ей, България къде е, България защо не е тук? Много ни липсва“. Питат ни много хора“, споделя Роберт. Mona допълва шеговито „Показваме им я на картата“.

Невероятно е усещането да гледаш Евровизия на живо, а не по телевизията, разказват нашите изпълнители:

„Имаш възможност да видиш абсолютно всеки в истинския му хабитат. Всеки един артист носи различна личност, различен характер и ние имаме щастието и късмета да ги видим заедно в едно и обединени от музиката.“, казва Mona. „Има някой добри, някой по-добри, някой не толкова добри, смешни, впечатляващо талантливи. Огромно е, хората се вълнуват, усеща се мир и спокойствие в залата, което е най-важното“, споделя още Мила Роберт, a Мишел допълни „Според мен Евровизия е един страхотен трамплин за младите артисти и всеки трябва да се докосне до това нещо.“

Тримата имат различно виждане за това кой е техният фаворит и кой заслужава да спечели Евровизия 2024:

„Моят фаворит е Гърция и след това Сърбия. Аз подкрепям нашите братя и сестри“, разкрива Мила. „Аз лично много харесва Словения и певицата Raiven с песента „Veronika”, но по-скоро си мисля, че Baby Lasagna (бел. ред.: представителите на Хърватия), заради песента, която изпълняват и настроението, което се усеща в залата.“, споделя Mona. „Моите фаворите са Хърватия и Швейцария“, допълни Мишел.

Ако Mona, Мила Роберт или Мишел имат възможността да представят България на Евровизия те биха избрали типичните за тях проекти – от народни мотиви, до различни стилове и повече шоу:

„Със сигурност бих включила фолклор, искам да бъде песен, която съчетава българската традиция и най-автентичното от нея. Да го обединя със световната музика и да е комбинация от много неща. Трудна задача е, но не невъзможна“, разкрива Mona. „Моята песен би включвала нещо подобно на Baby Lasagna – супер завладяващо и лесно запеваемо.“, е идеята на Мишел. Роберт отбягваше въпроса, но все пак сподели: „Единствено, което със сигурност ще има са много жанрове. Пърформанса трябва да е скандален, на пилон. Да се спускам от върха на сцената и да пея. Песен може и да няма, ще играя на пилон!“

Какво още споделиха нашите изпълнители ексклузивно за The Voice от Малмьо, Швеция може да гледате интервюто в секция „Предавания | THE VOICE BACKSTAGE“, както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube. А големият финал на Евровизия 2024 е утре, 11 май, от 22:00 часа българско време. Вижте тук кои държави продължават. Следете сайта ни www.thevoice.bg, както и профилите ни във Facebook и Instagram, за да научите първи кой е победителят.

The Voice - We Love Music!

ексклузивно eurovision Евровизия България Мила Роберт mona eurovision 2024 Евровизия 2024 mishel
Сподели
Свързани новини