Wishlist
99 Souls ft. Destiny's Child & Brandy
99 Souls ft. Destiny's Child & Brandy
The Girl Is Mine
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Победителката от Детската Евровизия в София Дестини ще представи Малта на Евровизия 2020

Победителката от Детската Евровизия в София Дестини ще представи Малта на Евровизия 2020

24 Февруари 2020
Победителката от Детската Евровизия в София Дестини ще представи Малта на Евровизия 2020

Победителката от Детската Евровизия 2015 в София Дестини Чукуниере ще представи Малта на Евровизия 2020 в Ротердам. 16-годишната певица спечели златния билет на финала на втория сезон на малтийското издание на X Factor, който ѝ дава право да представи островната държава в най-престижната музикална сцена в Европа. 

Дестини доби популярност след участието си в детската версия на Евровизия през 2015. Събитието в София, организирано от Българска национална телевизия и Европейския съюз за радио и телевизия, беше спечелено от талантливата певица с рекорден брой точки с песента  “Not My Soul”. 

Видео от изпълнението на Дестни от 2015:


През 2017 година младата певица участва и във “Великобритания търси талант”, където впечатлява един от най-доказаните музикални професионалисти в света  – Саймън Коуел. 

Песента на Дестини за Евровизия 2020 ще бъде представена на по-късен етап. В X-Factor Малта тя впечатли родната публика с изпълненията си на “He Lives In You” от филма “Цар Лъв” и “And I Am Telling You” на Дженифър Холидай.

Тази година Евровизия ще се проведе в холандския Ротердам на 12-и, 14-и и 16-и май. Българският представител Виктория ще вземе участие във втория полуфинал, а представителката на Малта Дестини - в първия.

2020 евровизия представи софия детската победителката дестини малта
Сподели
Свързани новини