Wishlist
Kris Kross Amsterdam x Inna
Kris Kross Amsterdam x Inna
Queen of My Castle
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Български звезди от Евровизия се включват в Sofia Eurovision Party 2022 на 14 май

Български звезди от Евровизия се включват в Sofia Eurovision Party 2022 на 14 май

05 Май 2022
Български звезди от Евровизия се включват в Sofia Eurovision Party 2022 на 14 май

Певецът JJ, който представи България на Евровизия 2018 с група EQUINOX, и Deep Zone Project, които участва за страната ни на конкурса през 2008 година, ще бъдат част от концерта по време на първото издание на Sofia Eurovision Party 2022. Заедно с тях на сцената ще излязат Виктория, която беше българският представител на Евровизия 2020 и 2021, и популярният испански изпълнител XEINN, финалист в испанското издание на Евровизия.

Концертът със звезди от Евровизия е малка част от програмата на Sofia Eurovision Party. Събитието ще се проведе между 10 и 14 май в The Steps и ще даде възможност на българските фенове да проследят на живо двата полуфинала на 10 и 12 май и големия финал на Евровизия 2022 на 14 май. След всяко от излъчванията ще има клубни парти вечери с музика от конкурса, а на 11 май организаторите са подготвили караоке с песни от Евровизия, което е специално събитие за всички закупили пропуски за всички вечери. Билети за Sofia Eurovision Party могат да бъдат закупени на SofiaEurovision.com.

Повече информация за програмата на Sofia Eurovision Party 2022 може да бъде открита на официалния сайт на събитието SofiaEurovision.com и в профилите в социалните мрежи на събитието - Facebook & Instagram.

A post shared by Sofia Eurovision Party 2022 🇧🇬 (@sofiaeurovision)

View this post on Instagram
евровизия май звезди български party включват eurovision sofia 2022
Сподели
Свързани новини