Wishlist
Beyoncé
Beyoncé
Texas Hold 'Em (Pinke & DJ Mike D Remix)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Радио The Voice на 16!

Радио The Voice на 16!

На 2 април празнуваме нашия рожден ден

02 Април 2023
Радио The Voice на 16!

Радио The Voice стана на 16 години днес, 2-ри април. Музикалната радиостанция в CHR формат, която от края на миналата година се премести в ново студио с най-модерната техника и с най-качествения звук в ефир, "пораства" с още една годинка. Хит станцията предлага на своите слушатели най-популярните парчета от българската и международна сцена. Излъчваме ексклузивни интервюта с най-големите артисти и организираме най-голямото и обичано лятно музикално турне - Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour. Стартирахме и ново онлайн радио, което излъчва 24/7 най-големите български хитове. The Voice of Bulgaria е продължение на престижната класация BG Voice Top10, в която даваме ефир на млади и талантливи изпълнители от България. Онлайн станцията може да слушаш напълно безплатно за iOS и Android в NOVA PLAY, както и през своя лаптоп или настолен компютър.

Всяка делнична сутрин се събуждаме заедно в компанията на красивата и чаровна Мари-Никол в Morning Voice по радио The Voice от 8 до 12 часа. Съвсем скоро подготвяме и сутрешна игра, от която най-големите ни фенове, които ни слушат постоянно, ще могат да си спечелят готини награди.

Радио The Voice стартира на 2 април 2007 г. първоначално на честоти в София (96,2 MHz) и в Пловдив (106 MHz). Днес излъчваме в седем български града, както и онлайн на thevoice.bg и предлагаме най-качествения звук сред CHR радиостанциите в страната. Слушателите в София и Пловдив могат да разберат и коя е песента в ефир като погледнат RT (радио текста) в RDS-a на своите радиоприемници. През тази година сме подготвили много изненади и готини кампании, с които да зарадваме вас - нашите фенове. Бъдете на честотите на радио The Voice, за да научавате първи най-горещите новини от света на шоубизнеса и да чуете първи и ексклузивно най-новите парчета. Последвай ни и във Facebook, Instagram и Viber общността, за да научаваш първи най-интересните и любопитни новини, както и да разбираш, преди всички, за новите хитове.

радио the voice рожден ден 16 години
Сподели
Свързани новини