Wishlist
Начало / Новини / Радио The Voice на 13 години!

Радио The Voice на 13 години!

02 Април 2020
Радио The Voice на 13 години!

Радио The Voice навършва 13 години! Любимото радио на младите и активни хора в България, което първо ти пуска най-новите хитове, представя ексклузивни проекти и те среща с любимите артисти празнува своя рожден ден. По повод нашия празник раздаваме и страхотни награди! До 29-ти април може да участваш в играта ни THE VOICE SUPERHIT, от която може да спечелиш най-желания таблет - последен модел iPad 7. Единственото условие е да ни слушаш внимателно и да ни кажеш кой е суперхитът на седмицата.

Въпреки извънредното положение в страната, във връзка с пандемията, нашият водещ Иво е всяка сутрин с теб в Morning Voice от 8 до 12 и те "среща" с някои от най-обичаните български и световни артисти в телефонно интервю.

Продължаваме да правим, това с което усмихваме деня ти: подбираме най-добрата и хитова музика, следим за най-горещите тенденции и те информираме за важните неща и изпълнители, които обичаш. А по-важното, е че го правим с много любов и нямаме намерение да спираме.

Бъди с нас във Facebook, Instagram и Viber общността ни, за да научаваш пръв най-интересните и любопитни новини, както и да разбираш преди всички за новите хитове.

the voice години радио
Сподели
Свързани новини