Wishlist
Начало / Новини / 15 години The Voice TV

15 години The Voice TV

10 Ноември 2021
15 години The Voice TV

За 15 години успяхме да се превърнем в една от най-любимите музикални медии, която първа представя най-новите и актуални музикални проекти, близо е, както до изпълнителите, така и до феновете. Този рожден ден ще отбележим с невероятен, грандиозен и бляскав рожден SECRET концерт, който ще бъде заснет във виртуална реалност с техника от следващо поколение. Той ще доближи 15 от най-големите ни суперфена до любимите им изпълнители в едно ново преживяване отвъд реалността. 

За да имаш шанс да спечелиш една от 15-те двойни покани за събитието слушай и гледай The Voice, регистрирай се тук  и стискай палци на 22 ноември да си един от 15-те късметлии, които ще се пренесат до един нов свят на музика и виртуална реалност.

Музикалната телевизия The Voice започва излъчване на 10 ноември 2006 г. на мястото на телевизия Веселина. При старта си The Voice TV е част от скандинавската медийна група SBS Broadcasting, като излъчва най-големите и горещи световни и български хитове. The Voice TV е марката, зад която стоят предпочитана музика, качествена визия и добри водещи - три основни елемента, които гарантират качество на съдържанието за млади хора вече 15 години. 

В програмата си The Voice TV залага на многообразие от предавания като основен акцент е Planet Voice с водещи Даяна и Ballan. Всеки делничен ден в предаването зрителите се радват на актуални новини от шоубизнеса, както и на интервюта с български и световни звезди. The Voice TV е медиен партньор на едни от най-добрите музикални фестивали в страната. От тази есен стартира ново и супер яко предаване - #InfluenceMe с Ева.

The Voice TV вече не е новост на българския пазар, но остава музикалната телевизия No. 1 сред конкурентите си. Телевизията се излъчва ефирно в София - цифрово на на 27-ми канал, както и в мрежите на кабелните, сателитни и IPTV оператори.

Намери ни в Instagram, TikTok, Facebook, YouTube, Viber общнотта и Vbox7 за да следиш най-новите подробности от музикалния свят!

the voice години
Сподели
Свързани новини