Wishlist
Riton x Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman
Riton x Nightcrawlers ft. Mufasa & Hypeman
Friday (Dopamine Re-Edit)
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Радио The Voice на 15!

Радио The Voice на 15!

04 Април 2022
Радио The Voice на 15!

На 2-ри април най-обичаната радиостанция в България стана на 15 години - радио The Voice! Хит станцията, която представя ексклузивни премиери на едни от най-големите български и международни артисти пораства с още една година, за да продължи традицията с най-популярните тракове в ефир, защото We Love Music!

A post shared by The Voice Radio & TV Bulgaria (@thevoiceradiotv)

View this post on Instagram

За 15-ия ни рожден ден направихме голяма кампания със супер яки награди, а условието беше много лесно - да слушаш любимото си радио и да следиш за откъс от актуален хит в момента. Днес, на 4-ти април, в предаването Morning Voice с Дивна изтеглихме десетима късметлии, които си спечелиха подарък от нас. 1 бр. електрическа тротинетка от Техномаркет - верига за бяла, черна и офис техника в България! , 3 ваучера по 100лв. за пазаруване от онлайн магазин за оригинални маратонки Shopsector.com, както и 1 ваучер за 500 лв. и 5 ваучера по 100 лв. от Alessa - българският премиум моден лидер. Всички победители може да видиш тук.

Радио The Voice стартира на 2 април 2007 г. първоначално на честоти в София (96,2 MHz) и в Пловдив (106 MHz). Днес излъчваме в седем български града, както и онлайн на thevoice.bg. През тази година сме подготвили много изненади и готини кампании, с които да зарадваме вас - нашите фенове. Бъдете на честотите на радио The Voice, за да научавате първи най-горещите новини от света на шоубизнеса и да чуете първи и ексклузивно най-новите парчета. Последвай ни и във Facebook, Instagram и Viber общността ни, за да научаваш първи най-интересните и любопитни новини, както и да разбираш, преди всички, за новите хитове.

the voice радио
Сподели
Свързани новини