Wishlist
Anise K ft. Bella Blue & Snoop Dogg
Anise K ft. Bella Blue & Snoop Dogg
Walking On Air
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / The Voice TV на 14 години

The Voice TV на 14 години

10 Ноември 2020
The Voice TV на 14 години

Музикална телевизия №1 в България навърши цели 14 години в българския ефир. Екипът ни не спира да търси нова музика, с която да направи деня на всеки зрител по-вдъхновяващ, не спира да излъчвa ексклузивни премиери на хитове и изпълнители. А последните толкова ги обичаме, че дори в извънредно положение продължаваме да правим интервюта и да ги питаме всички неща, които вълнуват феновете им. 

За да отбележим значимия повод, решихме да направим игра, в която да зарадваме един наш фен с уникален барбарон на The Voice. Условието бе много лесно: при появата на cut-in: ПОЗНАЙ ХИТА участвай на thevoice.bg 14 години THE VOICE TV и регистрация на сайта с данни за име, телефон и информация кога и на коя песен е видял cut-in формата на екрана, всеки участник имаше равен шанс да си спечели барбарон The Voice.

Късметът за рождения ни ден се усмихна на Райна Кушлева. Нека ѝ донесе страхотно музикално настроение и невероятно свежи моменти! 


The Voice TV стартира на 10 ноември 2006 година и за 14 години успява да се превърне в любима музикална медия на няколко поколения. Култовите предавания Planet Voicе, Zoom, Wishlist, както и класациите са нещата, с които можем да се гордеем. Разбира се, зад тях стои труда и любовта към музиката на целия екип на The Voicе, а двигател за всяко усилие са нашите фенове, които изпълват целия труд на екипа ни със смисъл. <3 

Намери ни в Instagram, TikTokFacebook, YouTube, Viber общнотта, за да споделим вдъхновението от музиката заедно!

Виж какви пожелания изпратиха част от най-големите български звезди в нашия ефир тук.


the voice години
Сподели
Свързани новини