Wishlist
Начало / Новини / Радио The Voice с изцяло ново студио

Радио The Voice с изцяло ново студио

Дни преди Коледа зарадвахме слушателите с още по-качествен звук

21 Декември 2022
Радио The Voice с изцяло ново студио

От днес, 21 декември 2022 г., радио The Voice започна излъчване от изцяло ново студио, което се намира в бизнес сграда на годината за 2022 г. Тя е първата и единствена по рода си самостоятелна сграда на частна медийна група в България. Уникалната сграда на Нова Броудкастниг груп е мащабен проект, както за медийната индустрия, така и за сферата на строителството. Комплексът е създаден специално за производството на телевизионна и радио продукция с най-високо качество, с нови и модерни студиа. В него ще се помещават офисите и на всички дигитални платформи, сайтове и печатни издания, които са част от портфолиото на компанията.

mari nikol the voice studio 2023

Студиото на The Voice е изградено в сътрудничество с най-големите фирми в областта на броудкаст оборудването - Neumann, Orban, Studer, Samsung, Genelec, Yellowtec, Grass Valley, Evertz и др. Радиото ще предложи на своите слушатели най-качествения звук в комбинация с ексклузивни премиери на нови проекти, както и най-големите и обичани хитове. Радио The Voice се превръща в още по-предпочитана и любима медия.

microphone neumann the voice 2023

 

the voice радио the voice ново студио neumann orban studer samsung genelec yellowtec grass valley evertz radio the voice
Сподели
Свързани новини