Wishlist
Artemas
Artemas
i like the way you kiss me
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Водещи / Мари-Никол

Мари-Никол

Мари-Никол

Запознайте се с Мари–Никол, с която ще се събуждате всеки делничен ден по The Voice Radio и която ще ви радва с неотразима усмивка по The Voice TV.

Мари-Никол се занимава със сценични изкуства от 7-годишна и е студент в СУ „ Св. Климент Охридски“ във Факултета по журналистика и масова комуникация, специалност „Книгоиздаване“.

В свободното си време Мари-Никол се отдава на пътувания, време с приятелите си и екстремни емоции, но не оставя на заден план амбициите си за развитие и учение. Тя минава през всяка трудност с чар и усмивка, а възможността да е част от екипа на The Voice е сбъдната мечта за нея.

Не пропускайте Мари-Никол всяка делнична сутрин в Morning Voice по радио The Voice. Чаровната ѝ усмивка може да гледаме и по The Voice TV всеки петък от 20 часа като водеща на BG Voice Top10(с повторение в неделя от 22 ч.), както и всяка събота от 10 сутринта в TV Airplay Chart Top30 (с повторение в неделя от 20 ч.). Освен това Мари-Никол ще ни представя и най-интересното около българските и международни звезди в специалната ни телевизионна рубрика THE VOICE BACKSTAGE. За да научаваш първи кога я излъчваме, следи профилите ни във Facebook, Instagram, TikTok и Viber.

Водещи