Wishlist
Начало / Новини / Любовни искри между Симона и Димитър в Hell’s Kitchen тази вечер

Любовни искри между Симона и Димитър в Hell’s Kitchen тази вечер

Ще успеят ли Златните да се задържат в пълен състав?

12 Март 2024
Любовни искри между Симона и Димитър в Hell’s Kitchen тази вечер

Любовни искри ще прехвърчат между брокерката от Смолян Симона и готвача от Калифорния Димитър в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 часа по NOVA. Те са двама от най-ярките образи в мъжкия и женския отбор, а близостта им ще ядоса част от съотборниците им.

@hells.kitchen.bulgaria 🔥В Къщата на Ада става още по-горещо! 🍭 И ние нямаме търпение за следващия епизод! 👀 Вторник, сряда и четвъртък от 20:00 часа по @NOVA! #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #монибонбони #мони #симона #димитър #митко #monibonboni #Цвети #Цветомира #смях ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Сините и червените ще се изправят едни срещу други на ледената пързалка, където ще трябва да приготвят десерти за шеф Виктор Ангелов. По-добрите ще прекарат седмица в луксозната спалня и ще излязат в директен двубой срещу тима на Звездите.

За отбора на Златните това ще е четвърта поредна седмица, в която ще се борят да се запазят в пълен състав. Те се представят блестящо до този момент, но нивото в синия и червения отбор също се вдига. Ще успеят ли да спечелят отново Изи, Гатьо, Кобилкина, Радка, Тома, Китодар, Гърдева, Калки и Бони  или един от тях ще се раздели с Кухнята на Ада?

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Утре, 13/03, в 10:00 и 17:00 часа очаквай интервю с отпадналата Владимира в ефира на The Voice.

nova hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Симона Димитър любовни искри
Сподели
Свързани новини