Wishlist
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Meduza ft. Sam Tompkins & Em Beihold
Phone
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Безпрецедентно покачване на налягането в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Безпрецедентно покачване на налягането в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Какво ще накара командоса Гатьо да изрече думите “Без насилие, моля”?

26 Март 2024
Безпрецедентно покачване на налягането в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Напрежението продължава да расте и в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Сблъсък на силни характери в отбора на Червените ще се превърне в причината за безпрецедентното покачване на налягането в Кухнята на Ада, а скандалът ще завърши по изненадващ начин.

Единственият лъч светлина ще бъде разцъфващата любов между Симона от женския отбор и Димитър от мъжкия. След като Мони се запозна със семейството на Митко в родния му град Дългопол, тази вечер двамата ще се впуснат във вдъхновяващ танц и ще съберат погледите на съотборниците си и шеф Виктор Ангелов.

Напрежение в звездния отбор също няма да липсва. Конфликт между Бони и Гатьо ще е причината за първи път да чуем от устата на командоса думите “Без насилие, моля”. Златните загубиха един от своите миналата седмица и отново са застрашени, ако не спечелят кулинарната битка срещу един от отборите.

Тази вечер още един от участниците в Hell’s Kitchen 6 ще бъде гост в подкаста “Кухнята след Ада”. Кой ще бъде той и какво ще разкаже пред водещия Станислав Иванов? Епизодът ще е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube веднага след телевизионното излъчване по NOVA.

Гледайте в новия епизод на Hell’s Kitchen - тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

nova Гатьо hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Симона и Димитър Бони
Сподели
Свързани новини