Wishlist
Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
Cardi B, Bad Bunny & J Balvin
I Like It
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Двойна елиминация в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Двойна елиминация в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Предателство и липса на концентрация ще костват куртките на двама от готвачите в Hell’s Kitchen

04 Април 2024
Двойна елиминация в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Предаденото доверие и липсата на концентрация ще станат основни причини за напускането на нови двама готвачи в епизода на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Една от изненадите на сезона - Симона, ще заложи куртката си по време на вечерната резервация, а Сините и Червените ще се включат в хлъзгаво рибарско предизвикателство, което ще изпита тяхната бързина, сръчност и умение да плуват.

Единият от рибарските лагери ще трябва да вземе изключително тежко решение, породено от шокиращото предателство на един от своите. След това шеф Виктор Ангелов ще окачи поредна куртка в своята богата колекция.

Кой ще напусне Кухнята на Ада тази вечер?

@hells.kitchen.bulgaria 🤐 НИНОВ НАПУСКА HELL'S KITCHEN?!?! 😳 Вижте какво послание ще отправи той към съотборниците си ТАЗИ ВЕЧЕР от 20:00 по @NOVA! #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #Stanislav #станислав #ophopcook #победител #нинов #димитър #митко #мони #симона #скандал ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Гледайте премиерния епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

nova hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Симона Сините Червените
Сподели
Свързани новини