Wishlist
Начало / Новини / Смях, сълзи и предателства в Hell's Kitchen 6 тази вечер

Смях, сълзи и предателства в Hell's Kitchen 6 тази вечер

Златните се изправят в ожесточен сблъсък с вегетарианската кухня

09 Април 2024
Смях, сълзи и предателства в Hell's Kitchen 6 тази вечер

Емоционални обрати очакват зрителите на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Сините и Червените излизат в пореден свиреп двубой, който ще определи кои ще пируват и кои ще плащат за грешките си в общежитието, а напрежението в двете кухни ще достигне нови връхни точки. Задачата за двата отбора ще изисква координация, работа в екип и швейцарска точност, а загубилите ще се сблъскат с тежки последствия.

Златните се завръщат в Кухнята на Ада по-заредени и по-готови за подвизи от всякога. След победата си миналата седмица, днес те ще се изправят пред поредното си кулинарно предизвикателство  - вегетарианска кухня. Звездните участници ще трябва да работят самостоятелно, а всяка грешка може да се окаже фатална.

@hells.kitchen.bulgaria 👀 Ще си тръгне ли шеф Виктор Ангелов? 🤐 Той е НА КОЛЕНЕ и умолява Червените да издадат ПОНЕ ЕДНА поръчка от новото му пролетно меню...​ #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #Stanislav #станислав #ophopcook #победител ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Как ще се справи Гатьо без котлет в ръка, ще продължат ли споровете в червената кухня и колко кисело може да понесе шеф Виктор Ангелов, ще разберете в новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

nova hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Сините Червените Златните
Сподели
Свързани новини