Wishlist
Alan Walker, Daya
Alan Walker, Daya
Heart over Mind
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Извънредно положение в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Извънредно положение в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Звездите ще се изправят пред страха от неизвестното в Кухнята на Ада

02 Април 2024
Извънредно положение в Hell’s Kitchen 6 тази вечер

Извънредно положение ще бъде обявено в Hell’s Kitchen в епизода тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. В центъра на събитията, породени от ревност, ще бъдат футболният запалянко Нинов от червения отбор и любимият на Симона - Димитър от Сините. Те ще си разменят тежки думи, а ескалацията на емоциите ще наложи спешни мерки.

@hells.kitchen.bulgaria 🚨 ИЗВЪНРЕДНА СИТУАЦИЯТА 🚨 Вторник от 20:00 часа само по @NOVA - Hell's Kitchen 🔥 #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #димитър #митко #симона #мони #Нинов #скандал ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Епизодът тази вечер ще бъде изпълнен със силни емоции и от страна на Златния отбор. Те ще трябва да се изправят срещу страха от неизвестното в една от любимите игри на зрителите - кутиите на шеф Ангелов. В тях ще се крият както необичайни създания, така и напълно безобидни предмети.

Как ще понесат нетипичната среща бившият командос Гатьо, певицата Бони и интернет звездата Изабел Овчарова - Изи? И с какви мерки ще завърши извънредното положение в Кухнята на Ада?

Гледайте новия епизод на Hell’s Kitchen тази вечер от 20:00 ч. само по NOVA

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube

nova Гатьо hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Димитър Мони Бонбони Изи
Сподели
Свързани новини