Wishlist
Начало / Новини / Керан получи червен картон от шеф Ангелов и беше изгонен от Hell’s Kitchen 6

Керан получи червен картон от шеф Ангелов и беше изгонен от Hell’s Kitchen 6

Най-младият участник е гост във втория епизод на подкаста “Кухнята след Ада”

21 Март 2024
Керан получи червен картон от шеф Ангелов и беше изгонен от Hell’s Kitchen 6

Керан Костадинов, най-младият участник в Hell’s Kitchen 6, напусна надпреварата за 100 000 лева. Ресторантьорският наследник от Варна получи червен картон от шеф Виктор Ангелов, заради провала на станция сосове. Керан все пак получи похвала за старанието си в кухнята и беше изпратен с думите, че кулинарната индустрията се нуждае от умни млади хора като него.

@hells.kitchen.bulgaria 👹 Има ли чувство за хумор Гатьо? 🤔 Прекали ли Керан? #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #гатьо #gatio #игринаволята #амазончовци #амазонка #igrinavoliata ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Готвачът от Варна е гост в подкаста на Hell’s Kitchen - “Кухнята след Ада”. Там Керан разказва повече за семейството си и кои са личните му фаворити за победител. Той отправи послание към командоса Пеньо Гатевски - Гатьо от звездния отбор, с когото се спречкаха в кухнята и се наложи шеф Ангелов да ги разтървава. Епизодът с Керан е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Следващата седмица в Кухнята на Ада отношенията между Симона от червените и Димитър от сините ще се задълбочат. Отборът на мъжете беше на посещение в родния град на Митко - Дългопол, където Мони Бонбони се срещна с родителите на своя любим. Радостта обаче ще бъде краткотрайна. Скандал при червените ще е причината една от вратите в Къщата на Ада да бъде изкъртена. Напрежение в звездния отбор също няма да липсва, а конфликт между Бони и Гатьо ще е причината за първи път да чуем от устата на командоса думите “Без насилие, моля”.

Гледайте новите епизоди на Hell’s Kitchen във вторник, среда и четвъртък от 20:00 само по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. В ефира на The Voice гостува провокативната Владимира, която сподели, че родителите ѝ са ѝ сърдити след като сподели пред цяла България с какво се занимава и каква е сексуалната ѝ ориентация. Тя разказа за брака, който предстои с приятелката ѝ, както и че ще гостува на Sofia Pride 2024. Това и още гледай в интервюто, което е достъпно в секция "Предавания | The Voice Backstage", както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

nova hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Керан Владимира
Сподели
Свързани новини