Wishlist
Начало / Новини / Трус в Hell's Kitchen: Четирима нови готвачи се впускат в надпреварата

Трус в Hell's Kitchen: Четирима нови готвачи се впускат в надпреварата

Звездите ще вибрират на една честота в Кухнята на Ада тази вечер от 20:00 ч. по NOVA

05 Март 2024
Трус в Hell's Kitchen: Четирима нови готвачи се впускат в надпреварата

Новата седмица носи със себе си и нови трусове в кухнята на Hell’s Kitchen. След поредицата разочароващи представяния на сините и червените, довели до отстраняването на цели четирима от техните редици, днес шеф Виктор Ангелов ще извади тайното си оръжие и всичко в Кухнята на Ада ще започне отначало. В Hell’s Kitchen ще влязат четирима нови готвачи с много опит, готови да объркат плановете на останалите.

Отборът на Златните се завръща на бойното поле, за да запази своята позитивна серия от великолепни резултати. Днешните изпитания ще поставят бившия войник Гатьо и неговите кулинарни гладиатори в множество комични и абсурдни ситуации, а сексоложката Наталия Кобилкина ще остави шеф Ангелов в абсолютен ступор, споделяйки някои горещи детайли от своя личен живот.

Ще успеят ли Златните да продължат триумфалната си серия или някой от тях ще напусне Hell’s Kitchen завинаги? Как ще бъдат приети новите попълнения при червените и сините?

Не пропускайте новия епизод на Hell’s Kitchen 6 тази вечер точно в 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

nova hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада
Сподели
Свързани новини