Wishlist
Начало / Новини / Любимката на шеф Ангелов Симона си тръгна от Hell's Kitchen 6

Любимката на шеф Ангелов Симона си тръгна от Hell's Kitchen 6

Брокерката напусна надпреварата на крачка от черните куртки

25 Април 2024
Любимката на шеф Ангелов Симона си тръгна от Hell's Kitchen 6

Любимката на шеф Виктор Ангелов - Симона, по-известна като Мони Бонбони, напусна Hell's Kitchen. Брокерката, която влезе в Кухнята на Ада без голям опит в кулинарията, стигна до финалната осмица. Тя обаче се изправи на елиминация срещу Станислав и шеф Ангелов беше категоричен, че той има по-голям шанс да вземе голямата награда от 100 000 лева.  

Шеф Ангелов изпрати Симона с думите:

"За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hell's Kitchen. Ти изненада абсолютно всички. Никой не мислеше, че ще стигнеш дотук. Щом успя тук, значи можеш да се справиш навсякъде!"

@hells.kitchen.bulgaria 😞 Ще ви липсва ли? 😢 Симона напусна Hell's Kitchen завинаги! #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #kuhniatasledada #кухнятaследада #Stanislav #станислав #ophopcook #победител #симона #мони #монибонбони #димитър #simona #напуска #напусна #Цвети @moni_bonboniofficial ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

Симона е един от най-запомнящите се участници в сезон 6 на Кухнята на Ада. Тя се превърна в TikTok сензация, а любовта ѝ с Димитър, която се зароди в предаването, стана една от най-обсъжданите теми. Раздялата със Симона се отрази емоционално на Димитър, който ще има мотивация да се бори за победата и заради нея. 

Мони е гост в новия епизод на подкаста "Кухнята след Ада" с водещ Станислав Иванов. Там тя разказва за проблемите и подигравките, които е търпяла в училище, как се е преборила с булимията и защо се е записала да учи криминалистика. Тя отговаря и на въпроса дали Димитър е мъжът на живота ѝ. Епизодът със Симона е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.

Следващата седмица участниците от топ 7 ще се борят за шест черни куртки, които ще им осигурят билет към финалните седмици в Кухнята на Ада. Кой ще успее да се пребори и кой ще отпадне в най-ключовия момент от състезанието?

Hell's Kitchen продължава следващата седмица във вторник, сряда и четвъртък от 20:00 ч. по NOVA.

Всичко за Hell’s Kitchen може да откриете в сайта и официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Гледайте подкаста “Кухнята след Ада” в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube.  

@hells.kitchen.bulgaria 😶 Какво се случва с шеф Виктор Ангелов? 👀 Гледайте тази вечер от 20:00 часа по @NOVA! #hellskitchen #hellskitchenbulgaria #хелскитчен #хелскитчън #helskitchen #helskitchenbulgaria #шефангелов #викторангелов #viktorangelov #сезон6 #кухнятaнаада #новатв #novatv #novabg #Bulgaria #Cooking #cookingshow #готвене #kuhniatasledadapodcast #симона #мони #Чоткин ♬ original sound - hells.kitchen.bulgaria

nova hell's kitchen Шеф Ангелов Кухнята на Ада Симона Димитър Мони Бонбони
Сподели
Свързани новини