Wishlist
Начало / Новини / Кики и Емо от Добрич отпаднаха от "Един за друг" 5

Кики и Емо от Добрич отпаднаха от "Един за друг" 5

Фаворитите от сезон 5 ще гостуват в студиото на The Voice, очаквай интервю с тях съвсем скоро

03 Март 2024
Кики и Емо от Добрич отпаднаха от "Един за друг" 5

Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани участници в сезон 5 на “Един за друг”. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение. Фаворитите от Добрич ще бъдат гости на Мари-Никол в студиото на The Voice в началото на седмицата, очаквай интервю с тях много скоро в нашия ефир.

@edin.za.drug.official 😭 Фаворити Кики и Емо си тръгват от Един за друг! 😞 Ще ви липсват ли? #edinzadrug #единзадруг #edinzadrug5 #edinzadrug2024 #единзадруг5 #емочолаков #emocholakov #МарияИгнатова #MariaIgnatova #novabg #novatv #кикииемо #единбездруг #edinbezdrugpodcast ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

В тандемната игра ключов беше стратегическият подход на двойките. Те трябваше да си прехвърлят топката след правилно отговорен въпрос, а под прицела им най-често бяха позитивните Кики и Емо и темпераментите Ивана и Ивайло. Двойката с най-голяма възрастова разлика в “Един за друг” обаче се справи изненадващо добре и успя да се спаси. Липсата на спокойствие и концентрация изневери на Кики и Емо, които останаха последни и попаднаха на елиминация заедно с Венци и Михаела.

Младата двойка от Добрич гостува в официалния подкаст на “Един за друг”. Там водещата Денислава Велкова провери дали младите влюбени могат “Един без Друг”. Те разказват за най-хубавите си моменти във формата и за живота си извън риалитито. Епизодът вече е наличен в NOVA PLAYVbox7 и YouTube.

Приключението “Един за друг” продължава и следващата седмица - в петък, събота и неделя от 20:00 ч. по NOVA

Всичко за „Един за друг“ може да следите в официалните профили на предаването във FacebookInstagram и TikTok, както и на сайта на предаването. Част от участниците в „Един за друг“ ще гостуват и в ефира на The Voice, може да ги слушаш на честотите на радиото, да ги гледаш в ефира на The Vocie TV, както и във Vbox7 и YouTube.

Какво сподели една от двойките, участвали в сезон 3 на любовното риалити може да научиш от епизод 18 на The Voice Cast с Мари-Никол. Гости в подкаста ни бяха Виолин и Мария, които определиха "Един за друг" като преживяване за цял живот.

nova напуснаха Един без друг Един за друг Мария Игнатова любовно риалити Кики и Емо Кристина и Емилиян Добрич Един за друг 5 отпаднали
Сподели
Свързани новини