Wishlist
Начало / Новини / Светозар от „Един за друг“: Майка ми е бясна, много е разочарована от играта ми!

Светозар от „Един за друг“: Майка ми е бясна, много е разочарована от играта ми!

Разбери какво споделиха пред Мари-Никол

23 Март 2024
Светозар от „Един за друг“: Майка ми е бясна, много е разочарована от играта ми!

Гергана и Светозар от „Един за друг“ гостуваха в студиото на The Voice след като отпаднаха от най-позитивното любовни риалити в ефира на NOVA. Двамата споделиха, че идеята да участват е дошла от дамата, която е попълнила анкетата без да каже на любимия си, а когато получили обаждане за кастинг, тя го е излъгала, че отиват на обяд.

Родителите на двамата са реагирали в двете крайности, като майката на Светозар е недоволна от него, а тази на Гергана, която е в Украйна, е много горда с дъщеря си:

„Майка ми е бясна! Тя ми каза „малоумник такъв, какво може да си толкова прост, къде се разхождаше на тази игра, която е за време. Виж, че Емил Чолаков ти казваше „бързо, бързо, нямаш време…““. В интерес на истината, тогава бях в един тайм гет. Всичко ми беше на забавен кадър…“ разказва Светозар.  „Майка ми е горда! Тя също се страхува от хлебарки и мишки. След епизода ми писа „Кажи ми, че не си бъркала при тях. Това е ужасно, това е по-страшно от ракетите, които летят над нас в Украйна.“, допълни Гергана.

@edin.za.drug.official 😂 Кой крив, кой прав? Гери и Светльо ще продължат спора вкъщи… #единзадруг #edinzadrug #edinzadrug5 #edinzadrug2023 #новатв #novatv #edinbezdrug #единбездруг #единбездругподкаст #edinbezdrugpodcast #денислава #denislava #emocholakov #mariaignatova ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

Във вилата на любовта, влюбените си допаднали най-много с Галена и Петър, Йордан и Ели. Светозар е изградил много близки отношения с Тишо.

„Имаме един и същ начин на мислене по повод бащинството и как един родител трябва да се държи с децата си, колко внимание да им обръща, как да е пример в семейството. Как да се държи с жена си, кога да прави компромиси с нея и кога не чак толкова. Определено Тишо ми е от любимците във вилата“.

Гери и Светльо се радват на голяма любов от феновете, разказаха за финал на интервюто с Мари-Никол. Какво още си говориха пред микрофона на The Voice може да гледаш в секция „Предавания | The Voice Backstage”, както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

nova любов риалити Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити Гергана и Светозар Гери и Светльо
Сподели
Свързани новини