Wishlist
Начало / Новини / Сияна и Светослав оглавиха временното класиране в “Един за друг”, Галена разплака от смях всички във Вилата на любовта

Сияна и Светослав оглавиха временното класиране в “Един за друг”, Галена разплака от смях всички във Вилата на любовта

В следващия епизод на предаването предстои решителната игра за двойки, след която ще бъдат определени и първите напуснали Вилата на любовта за този сезон

25 Февруари 2024
Сияна и Светослав оглавиха временното класиране в “Един за друг”, Галена разплака от смях всички във Вилата на любовта

Сълзи от смях и много положителни емоции в участниците предизвика новият епизод на “Един за друг” - любовно риалити номер едно в телевизионния ефир. Първата индивидуална игра за нежните половинки във Вилата на любовта донесе много забава, съспенс и поредица от незабравими моменти. В звездата на вечерта се превърна лъчезарната и вечно усмихната Галена, чието представяне успя да развесели всички.

Денят за влюбените двойки започна с импровизирани забавления в снега, създаването на ледени олицетворения на водещите Емо Чолаков и Мария Игнатова и продължи с първите залози на мъжете. Добродушният Петър нямаше друг избор освен да изхарчи целия му останал бюджет в опит да измъкне себе си и любимата си от последното място и грозящата ги елиминация. Най-малка сума за първата игра на своята спътница в живота отдели Румен, който извади от семейната си сметка едва 800 лв.

@edin.za.drug.official 💕 Важното е да имаш с кого да ги споделиш, осмислиш и преживееш.​ 💑 Очевидно Петър и Галена се обичат безкрайно... и това е толкова хубаво! #edinzadrug #единзадруг #edinzadrug5 #edinzadrug2024 #единзадруг5 #емочолаков #emocholakov #МарияИгнатова #MariaIgnatova #novabg #novatv #Петър #ГаленаиПетър #Галена #galena #сълзи #тъга ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

В изпитанието всяка от дамите трябваше да премине през три етапа в опит да разпознае своята половинка - по уханието на неговия парфюм, по формата на дупето му и по танцовите му умения. Шест от тях се справиха отлично със задачата, а благодарение на комбинацията от правилен залог и изключителна интуиция, Светослав и Сияна оглавиха временното класиране с бюджет от 8000 лв. Истински фурор предизвика фермерската съпруга Галена, която не пропусна да използва пълните две минути, които имаше на разположение, за да избере най-правилното според нея дупе.

В следващия епизод на предаването предстои решителната игра за двойки, след която ще бъдат определени и първите напуснали Вилата на любовта за този сезон. След поредицата от неуспешни залози и игри, най-застрашени от елиминация са риалити ветеранът Ивайло и неговата съпруга Христина, както и семейството на Дарина и Денис от Мадан.

Кой ще отпадне? Кой ще се спаси? Кой се грижи за прането вкъщи? И кой ще трябва да спазва невъзможни обещания цяла седмица? Ще разберете в новия епизод на “Един за друг” - тази вечер от 20:00 ч. само и единствено в ефира на NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok. Част от участниците в „Един за друг“ ще гостуват и в ефира на The Voice, може да ги слушаш на честотите на радиото, да ги гледаш в ефира на The Vocie TV, както и във Vbox7 и YouTube.

Какво сподели една от двойките, участвали в сезон 3 на любовното риалити може да научиш от последния епизод на The Voice Cast с Мари-НиколГости в подкаста ни бяха Виолин и Мария, които определиха "Един за друг" като преживяване за цял живот.

nova любов риалити Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити
Сподели
Свързани новини