Wishlist
Начало / Новини / Романтична закуска в леглото очаква дамите в “Един за друг”

Романтична закуска в леглото очаква дамите в “Един за друг”

Техните кавалери са им подготвили истинско угощение, достойно за кралски особи

22 Март 2024
Романтична закуска в леглото очаква дамите в “Един за друг”

Романтиката ще изиграе главна роля в новия епизод на най-позитивното любовно риалити в българския ефир - “Един за друг” тази вечер от 20:00 ч. по NOVA. Жените във Вилата на любовта ще се чувстват като истински принцеси, докато любимите им се грижат за позитивния и зареждащ старт на техния нов ден.

Индивидуалното изпитание за мъжете тази седмица ще изисква памет, издръжливост и огромна доза галантност. Те ще трябва да подготвят и подредят перфектната закуска в леглото за своите половинки, докато дамите ги очакват в своите подвижни покои. Само пет от влюбените двойки ще успеят да спечелят своите залози, а всички останали ще трябва да се простят с не малка част от седмичните си бюджети във все по-разгарящата се борба за надмощие във временното класиране.

@edin.za.drug.official 😁 Всичко се връща, Дани! 💕 А ние се завръщаме в петък от 20:00 часа по @NOVA! #edinzadrug #единзадруг #edinzadrug5 #edinzadrug2024 #единзадруг5 #емочолаков #emocholakov #МарияИгнатова #MariaIgnatova #novabg #novatv #edinbezdrugpodcast #edinbezdrug #единбездруг #единбездругподкаст #Дени #Денислава #Denislava #дани #петя #даниипетя #смях ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

Кой какво си хапва, кой на кого ще дължи извинение и кой ще спи на някой от диваните във “Вилата на любовта”, ще разберете в премиерния епизод на “Един за друг”- тази вечер от 20:00 само и единствено по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

nova любов риалити Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити
Сподели
Свързани новини