Wishlist
Ariana Grande ft. Nicki Minaj
Ariana Grande ft. Nicki Minaj
Side To Side
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Сиси и Светльо: Притеснявахме се от камерите и микрофоните | ЕДИН ЗА ДРУГ

Сиси и Светльо: Притеснявахме се от камерите и микрофоните | ЕДИН ЗА ДРУГ

Големият финал на „Един за друг“ е тази вечер, 19/05, от 20:00 часа по NOVA

19 Май 2024
Сиси и Светльо: Притеснявахме се от камерите и микрофоните | ЕДИН ЗА ДРУГ

Сияна и Светльо отпаднаха от „Един за друг“ седмица преди финала. Те се нуждаеха от задължителна победа в отборно изпитание в епизода от 12-ти май, но завършиха трети, което ги изпрати пред телевизора за втора поредна седмица. Там те се изправиха срещу инфлуенсърката София и съпруга ѝ Тихомир и загубиха позитивния вот, тръгвайки си от Вилата на любовта дни преди последния етап на състезанието. Сиси и Светльо гостуваха в студиото на The Voice, за да разкажат за своето участие, и не скриха, че стискат палци на Мишето и Венци, а големият финал на „Един за друг“ е тази вечер, 19/05, от 20:00 часа по NOVA. Брокерът и съпругата му коментираха как са решили да се включат в любовното риалити.

„Ние следим абсолютно всеки сезон, но никога не сме коментирали да участваме. Инициативата беше на Светли. Бяхме одобрени за кастинг, когато той ми каза“, коментари Сиси. „Изведох я от обедната ѝ почивка и я доведох на кастинг“, разкрива Светльо.

Влюбените определят своята стратегия като „нулева“.

„Имахме само стратегия, ако не ни хареса да си тръгнем максимално бързо. Но беше забавно, залагахме разумно, за да може да го изживеем“, споделя Светльо. „Влязохме абсолютно себе си, по никакъв начин не сме мислили какъв образ за изградим.“, допълва Сиси.

Двойката с най-голяма натрупана сума в семейния бюджет, разсъждава над участието си в „Един за друг“ пред Мари-Никол:

„Като се гледаме отстрани, намираме някакви грешки, както в игрите, така и в поведението ни от време на време. Въпреки това много харесвам начина, по който се представихме.“, казва Сиси, а Светльо продължи „Справихме се добре. Грешките, които се случват те са от напрежение. Нормално е. Хубаво е да ги видиш от страни, да го коригираш и да продължава напред“.

Сиси и Светльо коментираха и какво са научили за себе си след най-позитивното любовно риалити:

„Затвърдих това, което съм мислила винаги за Светли. Той е един изключително уравновесен и спокоен човек. Много постоянен, амбициозен и мотивиран. Това много ми помагаше вътре да се чувствам спокойна и да нямам капка притеснение в себе си.“, споделя Сиси пред Мари-Никол. „Аз научих за нея, че не може да губи игри, които знае, че може да спечели и че е много пренавита. Имаше много спортен дух, за което не знаех. Виждах как една енергия гърми от някъде и не виждам откъде, защото е нещо ново за мен. Трябва да видиш човек извън зоната си на комфорт, за да разбереш много нови неща за него.“, разкрива Светльо.

Какво е мнението на Сиси и Светльо за още едни от финалистите – Софи и Тишо, за Галена и Петър, които отпаднаха в съботния епизод. Какви съвети биха дали на бъдещите участници и още интересни неща гледайте в интервюто с Мари-Никол, което е достъпно в сайта ни в секция „Предавания | The Voice Backstage“, както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

The Voice – We Love Music!

nova любов риалити Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити Сияна и Светльо
Сподели
Свързани новини