Wishlist
Jason Derulo & Michael Bublé
Jason Derulo & Michael Bublé
Spicy Margarita
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Брокерът Светльо и украинката Гери са третата двойка, която напуска “Един за друг”

Брокерът Светльо и украинката Гери са третата двойка, която напуска “Един за друг”

Те се разделиха с мечтата си да спечелят най-позитивното риалити в ефира

18 Март 2024
Брокерът Светльо и украинката Гери са третата двойка, която напуска “Един за друг”

Брокерът Светозар и българката от украински произход Гергана са третата двойка, която напуска “Един за друг”. Те се провалиха на изпитанието за двойки, след като Гери отказа да вземе участие, заради фобията си от хлебарки и мишки.

Гергана и Светозар се изправиха срещу младата двойка от Мадан - Дарина и Денис. Гери и Светльо получиха подкрепа от 4 двойки, сред които бяха близките им във вилата - Галена и Петър, София и Тихомир, Йордан и Елизабет и Сияна и Светослав. Денис и Дари обаче се сдобиха с повече прегръдки и продължиха в “Един за друг”.

@edin.za.drug.official 🐓 Има ли значение размерът? 👀 Всеки е благодарен за различни неща в своите отношения с половинката си. Едни са благодарни за чувството за хумор, други за подкрепата... ​ 😏 Светльо е благодарен, че за Гери размерът винаги е имал значение, особено, когато е вършел щуротии. #edinzadrug #единзадруг #edinzadrug5 #edinzadrug2024 #единзадруг5 #емочолаков #emocholakov #МарияИгнатова #MariaIgnatova #novabg #novatv #edinbezdrugpodcast #edinbezdrug #единбездруг #единбездругподкаст #Дени #Денислава #Denislava #Гери #Светльо #гериисветльо #Украйна #брокер #размер ♬ original sound - ЕДИН ЗА ДРУГ

Гери и Светльо са гости в официалния подкаст на предаването “Един без друг”. Пред водещата Денислава Велкова те разказаха как са се запознали, в какви отношения е Гери с майката на Светльо и как са превъзмогнали себе си след тежката им раздяла. Гери споделя и за визитата си в Украйна по време на войната. Епизодът с отпадналата двойка е наличен в NOVA PLAY, Vbox7 и YouTube. Те ще гостуват и в ефира на The Voice в края на седмицата, очаквайте интервюто им с Мари-Никол съвсем скоро.

Приключението “Един за друг” продължава и следващата седмица. Гледайте новите епизоди в петък, събота и неделя от 20:00 часа по NOVA.

Всичко за „Един за друг“ може да следите на официалния сайт на предаването и в официалните профили на предаването във Facebook, Instagram и TikTok.

Гергана и Светозар Един за друг

nova любов риалити Един за друг Мария Игнатова Емо Чолаков любовно риалити Гергана Светозар Светльо
Сподели
Свързани новини