Wishlist
Начало / Новини / Емо от „Един за друг“: За мен най-важното е Кики да е добре!

Емо от „Един за друг“: За мен най-важното е Кики да е добре!

07 Март 2024
Емо от „Един за друг“: За мен най-важното е Кики да е добре!

Първата отпаднала двойка от сезон 5 на „Един за друг“ гостува в студиото на The Voice, за да разкаже за моментите във вилата на любовта, забавни истории от тяхната връзка и мечтите, които са имали. Кики и Емо от Добрич бяха елиминирани в епизода, излъчен на 3 март по NOVA.

“Ние трябваше да запазим самообладание при последната игра – на мен ми беше притеснено, а той се ядоса, че ме нападат.“, сподели Кики. Емо допълни „За мен най-важното е тя да е добре. Виждайки как тя се стресна и се пари, аз много се издразних, защото нападат жена ми. Да, игра е, но не ми беше никак приятно, защото за мен жена ми си е жена ми.“

Влюбените коментираха стратегиите на останалите участници и кое виждат като свои грешки:

„Ние съвсем по детски подходихме. Може би това е и една от причините да сме в студиото на The Voice на толкова ранен етап. Все пак е състезание и няма нищо лошо в това да имаш стратегия и да изплуваш. Във всяка една игра трябва да гледаш да си победител. За нас победата беше по-различна – не сме влезли за парична награда, нито за победа. Това беше мечта (бел. Ред. да участваме в „Един за друг“), отделно искахме малко да се отделим от всичко.“, разкри Кики.

Мечта на младото момиче от Добрич е да присъства на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour, но Емо винаги си е намирал причина да не я заведе. Ако тази година има турне Кики получи обещание от нейният любим, че ще посетят поне един от концертите.

Като свои фаворити за спечелване на „Един за друг“ двамата определиха на първо място Сиси и Светльо.

„Смятам, че са ни най-близката двойка, обичаме ги безкрайно много, но и че имат много голям шанс. Тя е, като жена, адаптивна, много по-балансирана от мен, няма такова притеснение. Светльо е може би най-концентрирания и спокоен човек във Вилата.“, каза Кики. „Петър също е концентриран и спокоен. Стискаме много палци и на Галчето и Пешо, Криси и Маги и Венци и Мишето. Това са нашите фаворити.“, допълни Емо.

Първата отпаднала двойка от „Един за друг“ разказа и история за пътуване, при което колата им отказва на магистрала в Унгария и преживяванията, които са имали в село, което дори не присъства на унгарската карта, по техни думи. Това и още може да разбереш от интервюто на Мари-Никол с Кики и Емо, което е достъпно в секция „Предавания | The Voice Backstage”, както и в профилите ни във Vbox7 и YouTube.

„Един за друг“ може да гледаш от петък до неделя в ефира на NOVA.

напуснаха Един без друг Един за друг Мария Игнатова любовно риалити Кики и Емо Кристина и Емилиян Добрич Един за друг 5 отпаднали
Сподели
Свързани новини