Wishlist
Начало / Новини / Как българските изпълнители посрещнаха коледните празници?

Как българските изпълнители посрещнаха коледните празници?

Torino, DARA, Ballan и DENI споделиха коледни фотосесии

27 Декември 2023
Как българските изпълнители посрещнаха коледните празници?

В края на 2023-та посрещнахме едни от най-светлите християнски празници – Бъдни вечер и Рождество Христово. По традиция всички се събираме около трапезата с най-близките си, но това е и времето, в което социалните мрежи „преливат“ от коледни фотосесии и семеен уют. Екипът на The Voice проследи какво споделиха някои от най-популярните български изпълнители пред своите фенове.

Torino от латино дуото Torino & Pashata публикува фотоси с неговата половинка Sara Arou и техният домашен любимец. „И най-голямата стая не може да побере всички подаръци, които искаме да притежаваме, но сърцето ни може да събере милиони сублимни моменти прекарани със семейството и още толкова красоти, които виждаме в живота си. Нека такива бъдат твоите коледни подаръци всеки ден“, гласи текстът към публикацията в Instagram от 24 декември. Латино генг кралете имаха участия само няколко дни преди празниците – на 21/12 във Велико Търново и на 22/12 във Варна, като част от турнето, на което The Voice е медиен партньор. Билети за предстоящите им концерти в Плевен и Русе може да купите в EpayGo и касите на EasyPay в цялата страна.

Друга любимка на нашата аудитория – огнената DARA също сподели горещи фотографии с коледен дух. От story-та в Instagram профила ѝ разбираме, че е била във Варна, което тя сподели и в интервю при нас - че ще бъде със семейството си. Снимките, които публикува на 25-ти декември бяха с текст „Merry Christmas” (в превод „Весела Коледа“), но визията ѝ е спираща дъха, а един от коментарите гласи „Една от най-добрите коледни фотосесии 😲“. Фотографи, стилисти и гримьори на DARA са дуото TRACKERS, а дизайнер е Димитър Тодоров.

Боро Първи сподели много мил момент с неговата баба на story в Instgram. В коледната нощ те са гледали финала на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023, излъчен в ефира на NOVA. Боро я пита „Доволна ли си вече, в телевизията на Коледа?“, а тя отговаря „Да“ и припява части от песента „Мърдай“. Ден по-рано, на 24/12, Първи написа в Threads „ добро утро, първата седмица на тръц мина и е време за равносметка.🤔 на + ли сте в живота??“, а след това допълни „на мен лично ми подобри умението за чичовски шеги с 10 нива“. Интервюто с него, което излъчихме преди празниците, гледай тук.

Боро Първи баба

Михаела Маринова, заедно с много други изпълнители, взе участие в 21-ото издание на благотворителната инициатива „Българската коледа“, което тази година събра над 2 250 000 лева. Кампанията е в подкрепа на детската хирургия. Маринова изпълни песента „Устрем“ на Маргарита Хранова. На 26-ти декември Михаела изнесе концерт в столичен клуб, а публикацията в Instagram преди събитието гласеше „Казват, че по Коледа се случват чудеса… не пропускайте, ще бъде магично.“

*Снимка: Стопкадър БНТ

Михаела Маринова Българската Коледа

Инфлъенсърът, влогър и изпълнител DENI също ни показа коледния дух, вероятно в неговия дом. В Instagram той сподели снимки с две кученца – чихуахуа, и лаконичен текст „Merry Christmas” (в превод „Весела Коледа“), към които имаше хаштагове, препращащи към „Светът на чихуахуа“, „Коледни кучета“, „Влюбен в чихуахуа“ и т.н. DENI и животинките позират пред елха и декоративен Дядо Коледа, който се вижда на заден план.

Victoria благодари с коледна снимка на своите фенове по цял свят, които я направиха най-стриймваният български артист в Spotify. В Instagram тя написа „Весела Коледа на всички!! 🎄✨ Моят екип току-що ми каза, че #AllIWantForChristmasIsYou вече има повече от 1,5 МИЛИОНА стриймвания… в стрийминг платформи… и също така изглежда, че съм най-слушаният български изпълнител в Spotify с повече от 600 000 месечни слушатели. 🤯 Вашата любов и подкрепа е най-добрият коледен подарък, който някога бих могла да си пожелая!!! БЛАГОДАРЯ ВИ за тази луда година… предстоят много изненади през 2024 г.. Нямам търпение!!! 🫠❤️‍🔥❤️‍🔥“

BallaN и неговата любима Надежда също пуснаха коледна фотосесия, в която взе участие и прекрасният им син „Матей“. Звездното семейство също бе лаконично и текстът към фотосите гласеше „Весела Коледа“, а в коментарите преобладаваха комплименти към щастливата двойка. „Весела Коледа, прекрасно семейство!! Да сте винаги така усмихнати ви пожелавам...и да не спирате да създавате любов за вас и малкият щурчо!! Иии...уникално яка фотосесия сте направили!!“, написа един от потребителите. Безспорно тяхната публикация събра и най-много лайкове (над 20 хил. за два дни).

Коледа е времето, в което подаряваме. Един от най обичаните български изпълнители V:RGO го доказа, като съчета традиционната си празнична публикация с огромен дар за свой фен. „Манячета, идват празници. Дет се вика - те са тука. В тази връзка исках да направя нещо, което е много сантиментално за мен... Та, искам да отделя лично от моя бюджет 1000 лв за един късметлия, който ще може да си вземе мечтания кец, дреха, яке или квото и да е това мечтано нещо за него, в опит да върна по някъв начин дори капка от любовта, която ми се сипе на сърцето ежедневно…“, е само част от посланието, което хитмейкърът написа в Instagram

Поли Генова сподели видео послание към своите фенове, с което пожела „Честито Рождество Христово! Имайте магични празници, обичайте се много и се радвайте на всеки миг, защото той е много, много ценен“. Изпълнителка направи коледен концерт в София на 23/12, който беше с вход свободен и събра стотици жители и гости на столицата.

Момчетата от група Молец, които станаха годишен №1 в BG Voice Top10 of 2023, имаха акустичен концерт в Пловдив на 22 декември. Крис и Юли гостуваха в студиото на The Voice и споделиха, че на празниците ще бъдат със семействата си. Новата година ще празнуват заедно. Още гледайте в интервюто, което е в „Предавания | The Voice Backstage”.

Екипът на радио и телевизия The Voice ви пожелава весело посрещане на новата 2024-та година! Нека е изпълнена със здраве, щастие, любов и хубави моменти! В ефир ще изпратим 2023-та с пълната версия на грандиозния финал от София на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2023. Гледайте го на 31 декември от 20:00 часа по The Voice TV. Ще се насладим на над 4 часа с най-големите хитове на любимите български изпълнители. <3

ballan victoria dara torino deni Михаела Маринова v:rgo Молец torino & pashata Поли Генова Боро Първи Коледни празници Надежда
Сподели
Свързани новини