Wishlist
The Chainsmokers ft. Halsey
The Chainsmokers ft. Halsey
Closer
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Torino & Pashata тръгват на турне през декември

Torino & Pashata тръгват на турне през декември

Латино генг кралете превземат 8 града с изцяло нови аранжименти на хитовете

02 Ноември 2023
Torino & Pashata тръгват на турне през декември

Torino & Pashata обявиха датите на грандиозното им турне. Кралете на латино музиката са приготвили едно наистина незабравимо изживяване. Те ще посетят 8 от най-големите градове в България. Освен двамата любимци на българската публика, феновете в Бургас, София, Пловдив, Стара Загора, Велико Търново, Варна, Плевен и Русе ще се докоснат до магията на музиката с участието на D-Zasta, TISH3V, Ник Николаев, Duli & Mati.

Всички хитове на латино генг кралете ще бъдат с изцяло нов аранжимент от Иван Тишев–TISH3V на китара и Ник Николаев – барабани. За hype-а ще се погрижат Duli & Mati.

Ексклузивен медиен партньор на концертите са радио и телевизия The Voice и радио Витоша. Билетите са в продажба в ЕPAYGO и от касите на EasyPay в цялата страна.

Лица между 14 и 18 годишна възраст могат да присъстват на концертите до 22:00 часа без декларация. Лица под 14-годишна възраст могат да присъстват с декларация, попълнена от родител, настойник, попечител или друго пълнолетно лице.

Голямото парти стартира в Бургас на 2 декември в DOCK 5.
Следващите дати от турнето на Torino & Pashata са:
* 8 декември – София – Club Illuzion
* 15 декември – Пловдив – Bushido
* 16 декември – Стара Загора – Cavalli Club
* 21 декември – Велико Търново – Premium
* 22 декември – Варна – PORTe
* 29 декември – Плевен – Flame
* 30 декември – Русе – Club Bank

Torino & Pashata бяха гости в последния епизод на The Voice Cast с Мари-Никол, който заснехме в офиса на нашите дългогодишни партньори Coca-Cola. В него те разказаха за своето запознанство, каква е тяхната мотивация, споделиха за нещата, на които ги е научила тяхната кариера и още много интересни неща. Гледайте или слушайте почти 2-часовия подкаст във Vbox7 и NovaPlay. Той е достъпен и в най-популярните платформи за подкасти, сред които Spotify, Apple PodcastsGoogle Podcats и YouTube. Може да гледаш и в сайта ни www.thevoice.bg в секция "Подкасти".

tour Торино и Пашата torino & pashata debut concert latino gang латино генг кралете
Сподели
Свързани новини