Wishlist
Zerb & The Chainsmokers ft. Ink
Zerb & The Chainsmokers ft. Ink
Addicted
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Torino & Pashata оставят „Отпечатъци“ в лятото

Torino & Pashata оставят „Отпечатъци“ в лятото

Латино генг кралете за първи път показват в клип любимите си момичета

11 Юни 2024
Torino & Pashata оставят „Отпечатъци“ в лятото

Верни на своя тотален хит почерк Torino & Pashata задават тона на сезона с „Отпечатъци“.  Българските продуценти и изпълнители отново ще подарят на феновете си проект, готов да превземе музикалните класации и посветен на най-великото чувство-любовта. Този проект ще чуем на живо в Пловдив на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 - 20 юни на площад „Централен“.

„Отпечатъци“ разбива всички митове, че Torino & Pashata са преминали към поп фолк жанра. С този сингъл момчетата ясно заявяват, че за тях няма граници в създаването на музика и стремежът им винаги е бил да я споделят с максимално широка аудитория.

"Една шепа народ сме, няма нужда да се делим. Най-важни за нас са феновете и слушателите, защото без тях сме кръгла нула. Благодарим им и се стараем да правим качествена, хитова музика, която да допадне на възможно най-много хора." споделят латино кралете на България.

Pashata отпечатъци

Музиката на „Отпечатъци“ създава  известният китарист и хитмейкър Иван Тишев, който затвърждава установения регетон стил на момчетата.

"За мен е удоволствие отново да работя с толкова успешни изпълнители като Торино и Пашата. Тази колаборация е вълнуваща за всички ни, а лично аз нямам търпение да усетя реакцията от песента."- казва Тишев.

Обичайно за най-големите им хитове, вълнуващият текст отново е на дуета, но този път към тях се присъединява Димитър Марианов, познат като Marianoff. Новината за феновете е, че Marianoff официално вече е част от екипа на Torino & Pashata, а Directo Agency има изключителните права да представлява Тодор Емилов-Торино и Павел Денов-Пашата (Torino&Pashata) пред медиите. По време на първия концерт от най-голямото и обичано лятно музикално турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour 2024 в Пазарджик латино генг кралете поканиха именно Marianoff да се качи при тях на сцената. Той изненада многохилядната публика в парк „Острова“ с акапелно изпълнение на неговата част от „Само ако бях“.

Торино и Пашата new4u torino & pashata cctvhet24 отпечатъци латино крале латино музика
Сподели
Свързани новини