Wishlist
Начало / Новини / Поли Генова с коледен спектакъл на 23 декември пред НДК

Поли Генова с коледен спектакъл на 23 декември пред НДК

„По-добрата Коледа“ ще бъде в коледното градче на Coca-Cola, на метри от него ще е и емблематичния им камион. Входът е свободен.

20 Декември 2023
Поли Генова с коледен спектакъл на 23 декември пред НДК

На 23 декември арената пред НДК ще зазвучи с магията на коледния спектакъл „По-добрата Коледа“ на любимата българска изпълнителка Поли Генова. За пръв път на живо тя ще изненада феновете с най-новото ѝ коледно парче „Magical“Концертът ще започне точно в 18:00 ч., а за коледното настроение ще се погрижат и специалните гост-изпълнители Прея и Десислава Христова в компанията на самия Дядо Коледа. Входът е свободен, като всички посетители ще имат възможността да се насладят на разнообразни изненади и уникални моменти.

Второто издание на „По-добрата Коледа“ ще се състои в коледното градче на Coca-Cola, където на метри от сцената ще бъде паркиран емблематичният им камион. Концертът ще се проведе с официалната подкрепата на Coca-Cola, в рамките на тяхната коледна кампания „Един Дядо Коледа не стига“, които ще се погрижат за магичното преживяване и коледните изненади за всички присъстващи.  

Спектакълът „По-добрата Коледа“ ще се проведе за втора поредна година и обещава на публиката едно още по-емоционално и незабравимо изживяване. Поли ще изненада феновете си и с хитовите песни от едноименния си коледен албум. Той излезе миналата година и включва авторска музика, световноизвестни коледни класики, както и дуети с изпълнители като Любо Киров, Орлин Горанов, Орлин Павлов и Прея. Най-новото коледно парче „Magical“, което също ще звучи от сцената, е уникален международен проект, обединяващ усилията на четирима талантливи чуждестранни автори.

Албумът „По-добрата Коледа“ и песента „Magical“ са достъпни във всички музикални платформи и се разпространяват от Warner Music чрез Орфей Мюзик. Последният коледен проект от Поли Генова е и част от класацията ни за българска музика BG Voice Top10.

Poli Genova Coca Cola

 

coca-cola poli genova София Поли Генова По-добрата Коледа Един Дядо Коледа не стига коледно градче НДК
Сподели
Свързани новини