Wishlist
The Pussycat Dolls ft. Busta Rhymes
The Pussycat Dolls ft. Busta Rhymes
Don't Cha
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Alex Parker след дуета с Alma: Предстои проект с Михаела Маринова. Пускаме го преди Коледа | THE VOICE BACKSTAGE

Alex Parker след дуета с Alma: Предстои проект с Михаела Маринова. Пускаме го преди Коледа | THE VOICE BACKSTAGE

"Hold You Down" вече се превърна в хит, а проектът "Stay" излиза скоро.

13 Декември 2023
Alex Parker след дуета с Alma: Предстои проект с Михаела Маринова. Пускаме го преди Коледа | THE VOICE BACKSTAGE

Румънският продуцент Alex Parker гостува на Мари-Никол в студиото на The Voice, за да представи хитовото парче в колаборация с Alma “Hold You Down”. Освен за него той сподели, че преди Коледа ще пусне още един проект с български изпълнител – песента „Stay” с Михаела Маринова. Alex посещава често България, защото обича да ходи на соунборд в нашите планини, а наскоро е бил и на Sofia Songwriting Camp 2023 в Боровец. С Alma се запознават в Гърция: 

„Срещнахме се преди една година. Ако погледна календара сигурно са плюс-минус пет дни. Бяхме на Songwriting Camp в Гърция и имахме настина добра химия. Поговорихме си преди няколко месеца, преди да посети Румъния. Тя дойде в Букурещ за около пет дни… Написахме песента в моето студио.“

Приносът за видеото към „Hold You Down” е на Alma. То е елегантно и е повлияно най-вече от новата епоха на изкуствен интелект и виртуална реалност, с много цветни визуализации, които съответстват на атмосферата на песента. Alex разкри и по какво работи в момента – още един проект с български изпълнител:

„Имам песен с един ваш артист – Михаела Маринова. Днес завършвам песента, която е записана преди два дни. Казва се "Stay" и има наистина приятно настроение. Написах я, преди една година, но не беше завършена. Тя ми помогна да я завършим по начина, по който ще я чуете. И нямам търпение да я пусна. Мисля, че се готвим преди Коледа, защото това е периодът, в който никой не пуска песни, а ние това търсим“.

Какво още сподели Parker пред Мари-Никол може да разбереш от интервюто, което е достъпно в секция „Предавания / The Voice Backstage”.

alma exclusive stay Михаела Маринова alex parker the voice backstage hold you down
Сподели
Свързани новини