Wishlist
Начало / Новини / Звездите обединяват сили в борбата срещу COVID-19

Звездите обединяват сили в борбата срещу COVID-19

28 Март 2020
Звездите обединяват сили в борбата срещу COVID-19

Elton John ще бъде домакин на “концерт от хола” следващата неделя. Британската музикална легенда организира събитието, което ще се проведе в неделя, 29-и март. Едночасовото шоу ще бъде излъчено по американска телевизия и е в чест на здравните работници, местните герои и всички други хора, които са на първа линия в борбата с коронавируса в САЩ. Сър Elton е поканил за участие Billie Eilish, Mariah Carey, Billie Joe Armstrong от Green Day, Alicia Keys, Backstreet Boys, Tim McGraw и други, като всички те ще пеят от домовете си, защото и знаменитостите спазват правилата за физическа дистанция, които помагат за забавяне на разпространението на COVID-19.

Другата цел на концерта е благотворителна - участниците в него призовават да се дарят средства на две фондации, които доставят храна на бедни и нуждаещи се хора, както и на семейства, изпаднали в тежки финансови затруднения заради мерките за превенция на коронавируса.

На следващия ден по друга телевизия ще се излъчи и специално издание на шоуто на комика James Cordеn, заснето в гаража му. Музикални гости ще се включват с изпълнения от различни части на света - Billie Eilish и нейният брат Finneas, както и John Legend ще пея от Лос Анджелис, к-поп бандата BTS - от Южна Корея, Dua Lipa от Лондон и Andrea Bocelli от Италия. В предаването ще се напомнят мерките за предпазване от коронавируса и ще се събират средства за благотворителни организации.


Снимка: Instagram - @billieeilish




срещу сили covid-19 звездите обединяват борбата
Сподели
Свързани новини