Wishlist
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
Kungs, David Guetta, Izzy Bizu
All Night Long
Плейлист Гледай Уебкам
Звук
Wishlist
Начало / Новини / Трима от членовете на BTS са положителни за COVID-19

Трима от членовете на BTS са положителни за COVID-19

26 Декември 2021
Трима от членовете на BTS са положителни за COVID-19

Трима членове на K-pop суперзвездната група BTS са били заразени с коронавирус, след като са се завърнали от чужбина, съобщиха мениджърите им, предава Billboard. RM и Jin бяха диагностицирани с COVID-19 в събота вечерта, се казва в изявление на лейбъла Big Hit Music. По-рано се стана ясно, че друг член, Suga, е дал положителна проба за вируса в петък.

И тримата са с поставена втора доза от ваксините срещу коронавирус още през август, допълват мениджърите им. Припомняме, че BTS са седемчленна банда. Другите четирима членове са J-Hope, Jungkook, V и Jimin.

Според лейбъла им RM не е проявявал особени симптоми, докато Jin е имал леки, включително слаба треска и е на домашно лечение. Агенцията съобщи в петък, че Suga също няма симптоми, но си е у дома в съответствие с указанията на здравните власти.

RM имаше отрицателен тест, след като се завърна от Съединените щати, по-рано този месец, след лично пътуване дотам. Но по-късно той беше диагностициран с вируса, преди планираното му освобождаване от самокарантина, допълват от Big Hit Music.

След като се завърна в Южна Корея този месец, Jin си е правил два пъти PCR тестове - при пристигането си и по-късно, преди освобождаването му от карантина, под която се е поставил доброволно. И двата пъти тестът е бил отрицателен. Но е имал грипоподобни симптоми в събота следобед, преди да направи последния PCR тест, който излиза положителен, съобщават от лейбъла. Медиите съобщават, че той също е пътувал до САЩ.

Suga, който е имал редица лични ангажименти в Съединените щати по време на официалния отпуск на групата, е бил диагностициран с COVID-19 по време на карантината, след като се е върнал от САЩ, съобщава още агенцията, цитирана от Billboard.

Лейбълът заяви, че ще продължи да оказва подкрепа на тримата членове за тяхното бързо възстановяване. Те припомнят, че ще си сътрудничат с исканията и насоките на южнокорейските здравни власти.

bts covid-19 трима членовете положителни
Сподели
Свързани новини